Голф 4 странен шум ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
edit0r
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 странен шум ?

Мнениеот edit0r » Чет 18 юни 2009 18:13

Развитие по темата ходи при друг майстор.... вика тоя шим от хлабава джанта прави аз му обеснявам че затягана сменянан с желязна той вика нз... беше ми смъкнал колелото после го слага затяга тръгвам аз няма шум ! много странно дали добре е стегнал болтовете повечеко и сега работата заспа незнам.....ще карам да видим дали ще се появи този шум отново

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 18 юни 2009 18:46

А накрайниците външен + вътрешен преглеждал ли си ги...? Те участват в завоя. Преден ляв амортисьор?

Потребителски аватар
edit0r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот edit0r » Чет 18 юни 2009 20:27

Амортисьорите са нови (на 10 000 км 1година) накрайниците нямат проблем но май не са се задълбочавали да гледат тях, но както казах в предния пост шума изчезна!
незнам ще карам и ще чакам сега предстои да си сменя на стабилизиращата щанга че ме дразнят със скърцането....

Потребителски аватар
edit0r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот edit0r » Пет 21 авг 2009 17:13

Отново развитите преди месец ходих при един майстор във В.Т. уж разбирач по предници но и тои не можа да каже от какво е този шум....и аз така си продължих да карам с досадния шум!
И оня ден ходих къде ходих и изведнъж скърцането ми изчезна и почна виене.... светнаха лампите на ESP и ABS педала на спирачката омекна викам си бре какво стана скърцането изчезна и светнаха лампите пребирам се аз и гледам болта на външното каре скъсан !
Как съм се пребирал незнам от какво се скъсал също незнам...
купих нов лагер и ново външно каре... като са слагали новите части, фтулката на главината изядене...лагера пресъхнал и раждясъл(най-вероятно скърцането от него е било...)
И сега работата заспа........

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”