П.с Знаеш ли как се мие руска машина с буци кал на тавана след оффроуд...на обществена автомивка .......с такса за камион....

chriss написа:Моля за съвет - искам да си взема водоструйка от Метро и съм се спрял на два любителски модела, та кой е по-добър, четох мнения за метални помпи и т.н. Единия е Феърлайн 89 лв другия е Кершър 130 лв
kris11 написа:Re : g.n.g
A дали Black & Decker PW 1700 е с метална помпа ?
И защо има такава голяма разлика между нейното тегло и теглото на FairLine 1400W - хоризонтална? ?На FairLine много ясно се вижда металния цилиндър на помпата./
А за раликата в теглото бих казал, че е почти двойна![]()
Наясно съм , че чудеса не могат да се очакват , о все пак искам да се ориентирам преди покупката
Getoni написа:Аз ползвам Феьрлайна вече 2 месеца и съм доволен върши перфектна работа и няма никаква разлика от Керхера за 130лв. с тази разлика,че тук всичко е метално и е доста тежичка 10кг.,докато другите са играчки.От Керхерите най-добрата е К7.21МХ но тя е 750лв. иначе с такава просто разликата е огромна.
Ronin написа:Getoni написа:Аз ползвам Феьрлайна вече 2 месеца и съм доволен върши перфектна работа и няма никаква разлика от Керхера за 130лв. с тази разлика,че тук всичко е метално и е доста тежичка 10кг.,докато другите са играчки.От Керхерите най-добрата е К7.21МХ но тя е 750лв. иначе с такава просто разликата е огромна.
Е....сега ще се опитам да преведа какво казва колегата....
-А бе майнети ги тия Karcher....те само водоструйки произвеждат.....и не сам им хубави пластмасовите играчки....0-....по добре си вземете....има едни много световно неизвестни с метални помпи.....феарлайн се наричат и само в метро са чували за тях..........Да ме простите ама не се здържах !
Ronin написа:Много малко неща не се произвеждат в Китай....това че е пластмасова не пречи да е истинска водоструйка а водоструйките се казват KARCHER,LAVOR......и всичко останало се равнява по тях...Ако прочетеш по нагоре в темата ще видиш(има и снимки) колко водоструйки имам на karcher две с пластмасови помпи и една с метална и какво....всички работят .....доста хора казват точно за тоя малкия модел че го имат от 2 години.......Много бих се радвал да си купя водоструйка с възможности на Karcher за 89 лв....и дано да стане....аз мисля че каквото плащаш това получаваш...и много рядко има изключения.....Това е модел 3.92 ако не се лъжа ...ползвам я за всякакви лиготии....Между Karcher и феар незнам си какво можеш само да отчиташ разликите за сравнение и дума да не става ... Тази струваше около 450 лв...и е пластмасова т.е по некачествена от феар за 89 лв....поздрави...дано да убедиш някой друг...в предимствата на феарлайн
п.с Пролетта прокопах под райграса канал за питейна вода и ток на дълбочина 1.5-1.8 метра за да не разпъвам маркучи до колите..има и втори водопровод с хидрофор до сондаж под цимента защото лятото ВиК спира понякога.....пиша всичко това за да разбереш че гледам сериозно и съм отделил доста средства и време в това си начинание за домашна автомивка...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта