проект "Оранжевия™"

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Re: проект "Оранжевия"

Мнениеот VW_Ventsi » Вто 02 юни 2009 13:44

колега тва е моя съвет за колата всичко друго няма да и тича аз пробвах с черни лайсни и тем подобни,ти си знаеш за спортното окачване ама хубавия голф е лазещия по корем

Изображение

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 02 юни 2009 14:32

Deo88 написа:...

Бате моята е ниска(много повече от твойта) и с широкия нож ,а по кви терени я вкарвам и ножа най-много да се закриви леко на едната страна ,но с 2 ритника си е пак на мястото mhihi mhihi А за гаражи не говори ,за да си стигна до моя ,трябва да мина мини офроуд терен ,тъй че... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Вто 02 юни 2009 14:52

Gigabyte написа:
Deo88 написа:...

Бате моята е ниска(много повече от твойта) и с широкия нож ,а по кви терени я вкарвам и ножа най-много да се закриви леко на едната страна ,но с 2 ритника си е пак на мястото mhihi mhihi А за гаражи не говори ,за да си стигна до моя ,трябва да мина мини офроуд терен ,тъй че... :Mr Green Fun

момчето си знае,има си 1 на ум :wink: не му наливайте още :012:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 02 юни 2009 16:56

Колеги , благодаряви за съветите :kissy: но ви казах че за в момента ще си кара със тази решетка и с това окачване ! Просто за ще я покарам още известно време така , преди да и сменя решетката и ножа . За окачването няма да бързам ( и за нова в момента ) понеже колата трябва и на баща ми , да си върши неговата работа ... естествено е свързано с черен път ! Един нож от тясните вече смених , около 30 лева мисля че беше , и просто неисках само пари да давам за изгъзици ! Знам какво би направила една кола красива , неси мислете че немисе иска да я сваля на земята , просто си има няколко причини поради които да него правя :) Животи здраве , ще ги оправя и тях , и на мене ми се иска да я видя по-ниска , ама нищо немога да направя просто :(
:)
Колега "VW_Ventsi" , черна решетка съм слагал и съм го видял как изглежда , но нали ви казах , за в момента ще кара с тази :) Скоро несъм сменил почти нищо по колата , но гледам поне да слагам някоя снимка в темата , да не :mrgreen: прашясва :) :mrgreen:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 02 юни 2009 16:57

Я някои колега да ми прати линк или ако има някои които разполага с решетка ( черна без емблема ) да ми пише на ЛС да се разбереме :) Понеже нямам много време да си правя още една ... работа и работа :beer

п.с. лаисната от долу ще сия оставя оранжева , обаче съм я лепил , и незнам дали ще мога да я сваля :) А немисе разправя да пръскам нова лайсна :banghead: с едното ако някои се сеща за друг "някои" които продава капачки за калниците ( не от тези обикновенните "CL,GL,GTI,GTD..." а някои като Wolfsburg Edition :)

( Тема : "Купува-Продава" mhihi )

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 02 юни 2009 17:30

viewtopic.php?f=48&t=111729 Тука има за 65 лв точно такава решетка.

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Вто 02 юни 2009 20:40

Колега само не си поръчвай от guru.Толкова голяма надценка на стоките не съм виждал.В сайта http://www.bktuning.net има за 45 лева решетка на JOM

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Вто 02 юни 2009 21:38

знам , гледам мигачи кристални с диод за тясната броня на голф 2 за 75 лева :screwy вървят по 40-45 лева комплекта ... ама тои 20 отгоре ...

Изображение

Имах още 3 решетки , ама нали шматка , ги раздадох насам натам , сега като ми трябват никъде ги няма . Намерих тази от 1 приятел , ама явно няма да я правя че много разправия , ако намеря здрава ще я взема , ще и махна емблемата и ще я наваря :) несъм за 50 лева , но по ще мие гордо ако сам сия направя :)

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Сря 03 юни 2009 16:20

beuchat написа:Колега само не си поръчвай от guru.Толкова голяма надценка на стоките не съм виждал.В сайта http://www.bktuning.net има за 45 лева решетка на JOM

Не за първи път ме плюеш така ... ама както искаш ти не може - за без пари както искаш никъде не дават, аааааа гроздето когато е високо е кисело нали колега? всеки който е купувал от мен може да потвърди за коректността ми и че винаги влизам в сроковете за доставка които обещавам - за разлика от цитираните от теб колеги. ... A помежду другото цените които са обявени в обявата ми не са крайни (има отстъпки) - и ти много добре го знеш - не веднъж сме си писали с теб (но ти искаш все невъзможното)!!!!

Deo88 написа:знам , гледам мигачи кристални с диод за тясната броня на голф 2 за 75 лева :screwy вървят по 40-45 лева комплекта ... ама тои 20 отгоре ...

намери ми такива мигачи за 40-45 лв комплекта колега - много ми е интересно от къде. Ако ми намериш аз ще ти купя 2 комплекта поне. Но искам да са точно такива. За 40-45 лв. може да вземеш само бели нормални с лампи - уж кристални от ilkomotor, колега - не се излагай така.

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Сря 03 юни 2009 18:40

Можеш за 50 лева можеш да си вземеш такива
Изображение
Това са моите мигачи.Взех си ги от споменатия по-горе сайт bktuning.net за 50 лева,а при теб за 75 лева ;)
Има и диодни мигачи като твоите които са на цена 95 лева при теб а в BK tuning са 70

Моля те,не ми говори за коректност.Никъде не съм споменал,че си некоректен.Казвам,че цените ти са надути.

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Сря 03 юни 2009 20:15

виж сега - няма д акометирам повече за да не ме обвинят във спам, но пак ти казвам цените не са крайни и всеки който е поръчвал го знае - ти естествено не си - защото се опита по най-селския начин да бутнеш много от цената а аз не обичам такива изпълнения. От мен лично са си поръчвали хора които не са били доволни от BK Tuning - защото са ги мотаели с поръчките (става дума за по-скъпи неща които и там ги нямат налични). не за мигачи и решетки от по 40-100 лв.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Сря 03 юни 2009 20:57

beuchat или по скоро Adios_amigo или пък golfabitch или квито и още никове да имаш. Престани с твойте умни заключения. Вярно колегата guru има малко надценка на някои стоки ,но мигачи(диодни) ако намериш за 40лева казвай да си поръчвам и аз... Иначе решетки за 2ки има вече и по 50тина кинта...

Потребителски аватар
guru
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guru » Сря 03 юни 2009 21:59

Интересното е че и аз ги давам на 50-55 лв., той доколкото си спомням търсеше с 4 фара и 90 лв. много му се видяха, а сега цитира цени за такива с 2 фара. Пфу аман от такива се....

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 03 юни 2009 22:15

нямам нищо против всички вас , нито критикувам някои колеги , просто казвам че един приятел си е взел кристалните мигачите за 50 лева от 1 приятел ( тои му гие поръчал от някъде ) на мене ми казваха цените миналата година , и точно за такива ми искаха 45 лева ( аз реших да съм с широки брони м, и така ) ... нямам нищо против от кои колега ще си закупя дадена стока , важное да пристигне това което съм поръчал и да е както аз съм искал :) В момента искам да си намеря още една решетка , и от две или 3 да си направя една , този път ще гледам да я направя по-добре от предишната :) много е игра , но става :да: Имам и други планове за решетка , ама незнам дали ще стане както го искам :D

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пет 19 юни 2009 22:00

:да: аз съм пазарувал от guru и гарантирам че е супер точен

Върни се в “Оптичен тунинг”