значи говорих с човека дето ще прави стикерите,утре най-късно ще имам резултат дали ще може за неделя да бъдат готови и колко пари ще струват.КОЙТО ИСКА СТИКЕРИ ДАСЕ ЗАПИШЕ ЗАДА ЗНАМ КОЛКО ДА ПУСНА И ДА СЕ ПАЗАРЯ ЦЕНАТА ДА Е ПО НИСКА .запишете се тук да знам колко сте желаещите а не на лична.стикерите ще са в 3 размера-за задното стъкло за страничните и за малките прозорчета
Имам питане към DIABLO и vasstop - възможно и удобно ли Ви е да ми изпратите комплект по куриер с наложен платеж? За съжаление съм доста зает и нямам време да ходя по сбирки, така че за мен това е удобния вариант...Пък и не знам каква ще е реакцията, ако се изтипосам на среща с астрата, понеже голфа цяла зима е в бокса. Ако е възможно - моля пишете ме с 1 бр. 60 см и 2 х 40 см. Ще очаквам отговор, за да пратя адреса на лични. Благодаря предварително!!!
anger написа:... Пък и не знам каква ще е реакцията, ако се изтипосам на среща с астрата, понеже голфа цяла зима е в бокса. ...
тия с астрите ги ядеме на срещите още преди да паркират заповядай колега - няма нищо лошо, че идваш на VW срещата с друг автомобил! Май на всеки се е случвало!
Хахаха ами тогава ще трябва да й сложа железни гащи поне да има по - малко наранявания горкичката Как ли ще се почувства сдъвкана, преглътната и изплюта...Зная, че няма проблем да отида с нея, отдавна съм се нахавил да се срещна с колегите от Пловдив и Варна, ама пусто все съм зает...Затова избирам ролята на пасивен участник в дейността и разпространител на идеята на клуба само чрез стикери:)