здравейте,
колата е голф 3 GL, 1.6 '96г
Не иска да запали. Стартера върти но не запалва
1ви въпрос - как мога да я тегля? Отпред като че ли няма къде да се закачи въже?
2ри - идеи защо не пали? По принцип системата е бензин-метан но винаги пали на бенз. Снощи сипах 3литра бенз (рекох може да е свършил), но пак не помогна....
Иначе карах си я през деня, в 18ч я спрях за един час и след това не ще и не ще. Аномалии не съм забелязал до сега.
благодаря предварително
Не пали голф 3 GL, 1.6 '96г?
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Не пали голф 3 GL, 1.6 '96г?
Колега, как няма да има къде да се закачи въже
Сваляш дясната бленда до мигача и навиваш "ухото" за теглене

За паленето, провери бобина, комутатoр, бенз. помпа итн.
Сваляш дясната бленда до мигача и навиваш "ухото" за теглене

За паленето, провери бобина, комутатoр, бенз. помпа итн.
Последна промяна от snupeca на Съб 20 юни 2009 9:52, променено общо 1 път.
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
За паленето, провери бобина, комутатoр, бенз. помпа итн.[/quote]
Провери и температурния датчик. Стои на един фланец пред двигателния блок. Откачи му буксата, опитай да запалиш и ако така стане-значи ти трябва нов датчик.
Провери и температурния датчик. Стои на един фланец пред двигателния блок. Откачи му буксата, опитай да запалиш и ако така стане-значи ти трябва нов датчик.
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
комутатор
смъкни от някъде друг,работещ и пробвай,но и масата на него да е закачена,направо го сложи на мястото на стария,за инфо,нов+бобина,комплект струва 70лв 
смъкни от някъде друг,работещ и пробвай,но и масата на него да е закачена,направо го сложи на мястото на стария,за инфо,нов+бобина,комплект струва 70лв 
-
malcho_m
- Автомобил: Passat B8 TDI
- Двигател: DFG 2018
оказа се бензиновата помпа..
къде мога да намеря схема къде се намиря тази бензиновата помпа?
евентуално откъде мога да си намеря втора ръка такава? От голф 2 или пасат стават ли?
къде мога да намеря схема къде се намиря тази бензиновата помпа?
евентуално откъде мога да си намеря втора ръка такава? От голф 2 или пасат стават ли?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
хич не е чудно че имаш проблеми мой...
много мъка има, много...
много мъка има, много...
snupeca За тази снимка която си дал като гледам тва за тегленето някакси стърчи много напред . къде се е побрала блендата тогава ? И обратното ако блендата е била на мястото си къде се е побрало това за тегленето(че му забраих името..) 
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Simbara написа:snupeca За тази снимка която си дал като гледам тва за тегленето някакси стърчи много напред . къде се е побрала блендата тогава ? И обратното ако блендата е била на мястото си къде се е побрало това за тегленето(че му забраих името..)
Понякога чета , чета и до последно си мисля че се шегувате ..... ама явно не е така , пишете си съвсем сериозно

- snupeca
- Контакти:
Simbara написа:snupeca За тази снимка която си дал като гледам тва за тегленето някакси стърчи много напред . къде се е побрала блендата тогава ? И обратното ако блендата е била на мястото си къде се е побрало това за тегленето(че му забраих името..)
Ам колега уе, тва ухо се завърта там при необходимост, не стои там постоянно - като решиш да я опинаш (
) сваляш блендата и завърташ ухото, после сваляш ухото и си тапосваш блендата По принцип трябва да имаш такова ухо при крика, ако ти е оригинален.
Последна промяна от snupeca на Нед 21 юни 2009 12:13, променено общо 1 път.
Бързият написа:Simbara написа:snupeca За тази снимка която си дал като гледам тва за тегленето някакси стърчи много напред . къде се е побрала блендата тогава ? И обратното ако блендата е била на мястото си къде се е побрало това за тегленето(че му забраих името..)
Понякога чета , чета и до последно си мисля че се шегувате ..... ама явно не е така , пишете си съвсем сериозно
Колега, спешно тичай при някой майстор...Re: Не пали голф 3 GL, 1.6 '96г?
Бързият Само не разбрах какъв е проблема ?! аиде това нещо да си е винаги там ще те разбера че ти е смешно ,а щом цаката е да го има6 допълнтелно аз откъде да знам след като не ми се е налагало някой да ми дърпа колата на въже.Много разбирачи се събраха тука маи маи ,че чак им е смешно когато някои попита нещо...
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Simbara написа:Бързият Само не разбрах какъв е проблема ?! аиде това нещо да си е винаги там ще те разбера че ти е смешно ,а щом цаката е да го има6 допълнтелно аз откъде да знам след като не ми се е налагало някой да ми дърпа колата на въже.Много разбирачи се събраха тука маи маи ,че чак им е смешно когато някои попита нещо...
Не , проблем няма . Ако има нещо - извинявай.
Обаче помисли малко . Караш венто/голф . На снимката колата с кука също е венто/голф , блендата я няма а стърчи куката . След като теб не са те теглили (пожелавам ти и да не ти се налага) и не знаеш че там има дупка за куката , предполагам че блендата ти е на мястото си . А тя се маха нали така ? И на снимката е по-същия начин просто блендата е махната и е навита куката (между другото резбата е обратна ) . Следователно и при системата е същата . Как си предтавяш на две еднакви коли на едната да стърчи постоянно тоя х*й от пред , а при теб постоянно да си е лъскава блендичка ? Елементарно е .
А това че някой преди теб ти е гепил куката , за да я продаде за 5 лева , е друг въпрос .Погледни в багажника при крика , ако нямаш кука ще те уредя с една
Айде лека и преди да се палите , помислете малко .
Значи колега точно това си помислих и точно затова ми стана странно и попитах колегата как така на гоя голф/Венто има кука а на другите няма и откъде ги вземат.Явно просто не си ме разбрал какво питам.ще видя в багажника дали има.
- snupeca
- Контакти:
Ей го и при нас как е 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”