Здравейте колеги,
отскоро съм притежател на VW Bora 2.0 115 ks. Замислил съм над вариант за газова уредба (инжекцион). Колата я карам около 10-15 хил.на година и не съм убеден, че икономията от газ ще ми покрие евентуланите разходи по ремонти и настройки на автомобила. Някой има ли такава кола на газ ? Ще съм наистина благодарен за мненията и коментарите ви, както и за читав сервиз за газови инжекциони ( от Бургас съм ).
Предварително благодаря за мненията ви !

Газов инжекцион за VW Bora 2.0 115 ks.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газов инжекцион за VW Bora 2.0 115 ks.
Този двигател се газира добре, виждал съм и с АГУ но е много препоръчително, слагаш си ГИ както смяташ и си в матрицата, другото е че ти препоръчвам някоя Италианска.. по скъпчка - Ловато или БИ, ако пък си маняк може и Холандска
За БС обаче, не мога да ти кажа добър сервиз, виж за София знам поне 3 много добри...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за мнението и отговора !
То за газов инжекцион си е задължително да е яка марка, но най-важното е монтажа , че после боли глава - перди време карах Темпра на газ и бях постоянно в бокса от много кадърни майстори...
Ако има и други мнения или препоръки с радост бих ги чул !
То за газов инжекцион си е задължително да е яка марка, но най-важното е монтажа , че после боли глава - перди време карах Темпра на газ и бях постоянно в бокса от много кадърни майстори...
Ако има и други мнения или препоръки с радост бих ги чул !
- StS
- Двигател:
- Контакти:
Ами ... Течна фаза, http://www.caravelgas.com/ Не е реклама!! Вдига мощноста спрямо бенца противно на очакванията. За мен това е най-доброто остава проблема с бошовската помпа вътре в ботилката и скъпата подмяна с нашта скапана газ..Аз лично брах ядове заради лошата ни газ...
Иначе зависи какво искаш, колко пари и т.н ! Много си прав за поставянето - трябва си много кадърни майстори!
Иначе това е като цяло - Хубава италианска или ако си маниак Холандска, Ако пък парите не са от значение - течна фаза! Според мен си заслужава, следваща ми кола ако е бенц ще е с течна фаза
Иначе зависи какво искаш, колко пари и т.н ! Много си прав за поставянето - трябва си много кадърни майстори!
Иначе това е като цяло - Хубава италианска или ако си маниак Холандска, Ако пък парите не са от значение - течна фаза! Според мен си заслужава, следваща ми кола ако е бенц ще е с течна фаза
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много за мнението !
Като си мисля за рисковете от "прекрасната "родна газ и "кадърните родни (бургаски) майстори май за момента ще си остана на бензин - колата може да гори , но и ще върви, а иначе ще правя икономия , но ...в Бокса
Още веднъж колега , благодаря за изчерпателното мнение !
Като си мисля за рисковете от "прекрасната "родна газ и "кадърните родни (бургаски) майстори май за момента ще си остана на бензин - колата може да гори , но и ще върви, а иначе ще правя икономия , но ...в Бокса

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
georgiburgas написа:Благодаря много за мнението !
На обикновените ГИ не им пречи калпавата газ

Вървежа ще остане като бензиновия, виж, за кадърния монтаж - не знам... - толкоз ли нямате кадърни хора из Бургас?

- StS
- Двигател:
- Контакти:
Машине, не че нещо, ама трябваше да видиш моя клапан на газта и изпарителя... Надали е от нещо друго освен от газта.. Но всеки си има право на мнение, това е моя опит..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колеги , нищо не искам да казвам за майсторитте тук - преди време карах Темпра на газ...от кадърно слагане ми замина ламб сондата + бензиновата помпа и миниму( ама наистина минимум ) 1 път в месеца бях на реглаж , защото започваше да гори 18-18 градско...може пък аз да не съм попаднал на майстор, но за тези реглажи обиколих всички сервизи за които бях чул , че слагат или подържат газови .
Та такива ми ти работи ...
Та такива ми ти работи ...

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
StS написа:Машине, не че нещо, ама трябваше да видиш моя клапан на газта и изпарителя... Надали е от нещо друго освен от газта.. Но всеки си има право на мнение, това е моя опит..
E, и кво? И в италианската газ има боклуци - защо мислиш иначе са предвидени тез филтри? Пък и те си вършат чудесно работата, спокойно

- h_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр. Бургас - VW Vento GT 2.0 2E 115hp 1993 ГИ: D.T.Gas GasTech 704
Кадърни майстори се намират в Бургас 
аз също съм от Бургас
при мен на Венто, мотор 2Е ми поставиха преди 1 година ГИ и вече 25000 километра не съм се сетил за някакъв проблем. Естествено на 20000 минах през газаджиите за подмяна на филтрите, но мисля че това е нормално. Нито ми е висок разхода, нито вървежа е калпав.
ГИ-то което ми монтираха е D.T.Gas GasTech 704 (полска уредба) 1400 лв ми струваше.
това в сервиз ТЕХНОГАЗ /мисля че беше/, като отиваш към меден рудник, преди ШЕЛ в дясно има една отбивка, влиза се навътре по един малко разбит път
телефони не мога да ти дам, не ги знам, не ми се е налагало да ги търся
късмет

аз също съм от Бургас
при мен на Венто, мотор 2Е ми поставиха преди 1 година ГИ и вече 25000 километра не съм се сетил за някакъв проблем. Естествено на 20000 минах през газаджиите за подмяна на филтрите, но мисля че това е нормално. Нито ми е висок разхода, нито вървежа е калпав.
ГИ-то което ми монтираха е D.T.Gas GasTech 704 (полска уредба) 1400 лв ми струваше.
това в сервиз ТЕХНОГАЗ /мисля че беше/, като отиваш към меден рудник, преди ШЕЛ в дясно има една отбивка, влиза се навътре по един малко разбит път

телефони не мога да ти дам, не ги знам, не ми се е налагало да ги търся

късмет
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,
благодаря много за мнението ти - ще го посетя този сервиз за консултация .
Благодаря още веднъж !
благодаря много за мнението ти - ще го посетя този сервиз за консултация .
Благодаря още веднъж !
- h_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр. Бургас - VW Vento GT 2.0 2E 115hp 1993 ГИ: D.T.Gas GasTech 704
Ако искаш може да ти покажа на моята кола как са го монтирали, за да добиеш някаква представа все пак...
намирам се до хотел Атаген в Бургас.
намирам се до хотел Атаген в Бургас.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм от Бургас и вече от една година карам vw sharan-115к. 2000куб.Газовото е ренцо ланди вече на около 12000км. и съм много доволен.Монтирано е в кс. Лазур до ст.Нефтохимик при Станимир. Разход-градско около 13,5-14 а извън града 7,8-8,5л. само от OMB.Има и една година и половина гаранция.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
glarusa написа:И аз съм от Бургас и вече от една година карам vw sharan-115к. 2000куб.Газовото е ренцо ланди вече на около 12000км. и съм много доволен.Монтирано е в кс. Лазур до ст.Нефтохимик при Станимир. Разход-градско около 13,5-14 а извън града 7,8-8,5л. само от OMB.Има и една година и половина гаранция.
И аз съм чувал добри отзиви за този сервиз в Лазур.
От моя опит мога да препоръчам един сервиз в Славейков.
http://bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=a3ccbae56a325879bf25fd30598290e1
Намира се точно до стария сервиз Фулда. Ламаринините гаражчета точно до стадиона в Славейков.
Сервиза е малък и определено няма търговски вид, но Николай и Станимир мисля че работят там повече от 5 години и са много съвестни. Аз съм с 2.0 115 к.с. и вече почти 80 хил. км. нямам проблеми с бълг. ГИ. Изключително доворен съм от монтажа. Всичко прибрано, опакавано, няма нищо да стърчи, виси или не на мястото си.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за мненията и предложенията ...сега малко ще помисля (сипвайки бензин
) , а и ще мина през тези сервизи .

Върни се в “Автогазови уредби”