Arexons Rain Off

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 27 ное 2007 14:55

musura написа:Аз си купих от колегата Rado_mit 3 опаковки, досега съм намазал поне на 10 приятели стъклата и всички са очаровани от ефекта. Аз също много доволен, особенно миналата седмица по магистралата в доста силен дъжд, почти не пусках чистачките :twisted:

.. що ли аз не си спомням :lol: ...
gr_kanev .. не се ли повреди нещо пластмасата на фаровете .. понеже мирише на разтворител препарата и аз не посмях да си намажа на Октавията фаровете :roll:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 27 ное 2007 14:58

rado_mit написа:gr_kanev .. не се ли повреди нещо пластмасата на фаровете .. понеже мирише на разтворител препарата и аз не посмях да си намажа на Октавията фаровете :roll:

Поне досега (от неделя - 24.11) не са се повредили - живи и здрави са си. Фаровете като ги мазах и след това полирах, т.е. не би трябвало да има остатъци по тях. А ако ще е вреден за пластмаса на фарове, какво ли ще е за уплътненията на стъклата (няма начин да няма досег до тях). Все си мисля че италианеца (или който там го е мислил) го е имал предвид, и щеше поне да пише.

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 27 ное 2007 15:16

.. мерси .. ще обработя и аз фаровете на Шкодата .. че много се зацапват .. а за това колко време е видим ефекта .. при мен е бил поне 3м. .. зависи колко и с какво си миеш колата ..

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 27 ное 2007 15:29

Ей, ако стане нещо фал с фаровете да не ме обвиняваш после !
Пък колата я мия според необходимостта (понякога на 2 седмици веднъж, понякога на няколко месеца веднъж), само на автомивка, ама различни, и различно действат (понякога безконтактно, понякога с четки - както дойде).

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 27 ное 2007 16:55

Аз моята съм планирал да я измия около 03.03.2008 г.

http://fanshop.vwclub.bg/arexons-rain-off-protiv-dujd-7059

Потребителски аватар
alexkoleff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexkoleff » Вто 27 ное 2007 22:07

Днес се видях с управителя на бензиностанцията във Варна и той ми каза, че е поръчал 10 броя RainOFF, така че ще има за всички. Не ми каза точно кога очаква доставката, но ако ми се обади когато ги получи веднага ще пиша.

RESPECT.

Потребителски аватар
alexkoleff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexkoleff » Пет 30 ное 2007 17:52

Днес бях на обекта и софиянци бяха объркали пак нещата-изпратили 10 опаковки размразител за кючалки или нещо такова. така че се отлага доставката засега. ако разбера нещо ново ще пиша.

Respect

Потребителски аватар
alexkoleff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alexkoleff » Сря 05 дек 2007 18:17

Днес бях на Лукойл на изхода на Варна към София-с/у летището. получили са днес RainOFF. Имат 10 бройки, така че всеки който иска вече може да ги намери там. Ако имате проблеми-обаждайте се.

Respect

Потребителски аватар
ssliga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ssliga » Съб 08 дек 2007 21:35

На Лук Ойл на изхода за София. "посока летище"

Martin Petkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Martin Petkov » Чет 08 май 2008 13:22

http://arexons.com/arexons/cms/news/Mov ... ff_LOW.wmv

Пичове това е линк към клипче как точно да се нанасе rain off.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Re: Rain/off на Arexons

Мнениеот brum » Нед 21 юни 2009 14:28

Баси дефицитната стока се оказа тоя RainOff. След 5 Лукойл-а, 2 Еко-та, едно Фантастико, Бриколаж, Практикер, един супермаркет Европа, накрая на 6тия Лукойл го намерих. Има го в момента в Лукойл-а зад Арена Младост.

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Сря 12 авг 2009 10:30

Пратих този меил на вносителя на Arexons mhihi :

Здравейте

Регистриран потребител съм в най-големия автомобилен форум в България : index.php
Много потребители са ползвали вашият продукт и са много доволни от него. Проблема е във намирането му в търговската мрежа. Вчера след половин дневна обиколка на София успях да го намеря останало в Слатинкото ОМВ и изкупих цялото останало количество ( 4 rain-off ) което беше разпределено между приятели.

"Баси дефицитната стока се оказа тоя RainOff. След 5 Лукойл-а, 2 Еко-та, едно Фантастико, Бриколаж, Практикер, един супермаркет Европа, накрая на 6тия Лукойл го намерих. Има го в момента в Лукойл-а зад Арена Младост."
Това е цитат от форума, тук се намира и самата тема:
viewtopic.php?f=59&t=61914&start=75

Надявам се че може нещо да се промени във вашата дистибуция, това ще бъде от полза за вас и за нас крайните потребители.

Благодаря

Това е отговора:

Здравейте и от нас,

Приемете нашите извинения за проблема, който сте описали в писмото. Въпросният продукт Rain Off е наличен само в бензиностанции Лукойл, OMV а от този месец вече и в SHELL. Всички останали магазини и бензиностанции, които сте посетили не предлагат този продукт. С вериги Европа, Бриколаж и Практикер не работим.

Въпреки, че продукта е листван в споменатите по-горе 3 вериги бензиностанции, ние не можем да им наредим ако не е наличен,той веднага да бъде зареден. Това става по преценка на управителя на всеки един обект. Ние можем да им напомним, че биха могли да направят заявка от този продукт, но крайното решение е на управителя.

Независимо от това приемаме вашата забележка и ще се постараем в бъдеще Rain Off да е наличен във всички бензиностанции от гореспоменатите вериги.

Поздрави от целият екип на Arexons България.

С пожелания за хубав и ползотворен ден

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Сря 12 авг 2009 10:33

А на каква цена го намери, защото аз в края на юли тази година купих от Лукойл-Разград последния на цена 13,50 лв., въпреки че на етикета пишеше 7,99 лв.

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Сря 12 авг 2009 12:34

gr_kanev написа:А на каква цена го намери, защото аз в края на юли тази година купих от Лукойл-Разград последния на цена 13,50 лв., въпреки че на етикета пишеше 7,99 лв.

13,99 от ОМВ :?

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Сря 12 авг 2009 12:51

Хм, аз го взех за 9.99. Това края на юни месец. Убеден съм в цената щото платих с карта и още ми седи информацията в електронното банкиране.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”