viktoris написа:DORIAN ,какво направи със съединителя и маховика,смени ли ги ...изчезна ли тресенето....че и аз маи съм със същия проблем ....тресе много като се набирам и чакам удобен момент да ходя до Варна до IFIDIK да я види дали 100 % е от маховика...че тук в София не можах да намеря кои да я погледне...или тези които я гледат се чудят за тампони ,карета,или от сместа на горивото...та си е добре да я види човек дето разбира...
Ще пробаме другата седмица с Dani 96 от монтана да я пипне тук там да видим може ли с VAG KOM да се поуправи ...там да се прекодира на автоматик или да се пипне по помпата ..там сместа ли не знам точно..демек да се залъже за известно време положението доколкото ви разбирам...
Viktoris при теб двигателя е надлъжно разположен и до колкото знам от Ifidik там маховика си проявява магариите при набиране на голяма предавка м/у 1800-3000 оборота.Дори маше едно мемче с пасат като твоя който сподели че при него не друса при спиране както при AHF моторите,а при набиране на по-голяма предавка и в определен интервал на оборотите
Повярвай ми че ако маховика ти е разбит като моя си заслужава да се смени преди да се е откъснало нещо от него,а и който и каквито и настройки да ти прави ще е едно голямо замазване на положението за известно време