с какво да махна лепилото на moment лента-проблема е решен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: с какво да махна лепилото на moment лента
колега работя в 3М имам спреи за почистване на лепило ако си от София ми пиши да ти услужа с него
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
freestyler911 написа:строителните магазини, на "саламчета" е, струва 7-8 пари.
същото е, аз попитах с термина по горе и те ми го дадоха, как се води не знам , но аз го намерих под това найменование.
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
malolitrajkata написа:freestyler911 написа:строителните магазини, на "саламчета" е, струва 7-8 пари.
същото е, аз попитах с термина по горе и те ми го дадоха, как се води не знам , но аз го намерих под това найменование.
извинявайте за вьпроса но аз неразбрах това на саламчета как се казва ,силикон ли е нещо, издьржа ли на топло и студено и трябва ли да махна силикона на бизон който сложих или и вьрху него става.
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
хубаво е да си изчистил повърхността, демек да няма никакво лепило и остатаци от него
попитай за теркол в някои строителен магазин и те трябва да ти дадът, за нанасянето му трябва пистолет (различен е от този за обикновенния силикон)
попитай за теркол в някои строителен магазин и те трябва да ти дадът, за нанасянето му трябва пистолет (различен е от този за обикновенния силикон)
- auubau
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги на Голф3 (Венто) на шибидаха няма уплътнител по ръба, а някакво мъхесто нещо служещо за ограничаване на шума. Уплътнение не му и трябва, защото водата влязла покрай мъхестото попада в един ръб около люка, а от там по отводнителни каналчета, минаващи през предните колонки. Ако ви тече явно са запушени тези каналчета и като се отпушат няма да има нужда от никакви силикони и подобни.
- sstambo
auubau написа:Колеги на Голф3 (Венто) на шибидаха няма уплътнител по ръба, а някакво мъхесто нещо служещо за ограничаване на шума. Уплътнение не му и трябва, защото водата влязла покрай мъхестото попада в един ръб около люка, а от там по отводнителни каналчета, минаващи през предните колонки. Ако ви тече явно са запушени тези каналчета и като се отпушат няма да има нужда от никакви силикони и подобни.
колега каналите са ми отпушени последният пьт го отварях и после уж го затворих като ливнах с шише с вода и всичко вьтре ,това ме принуди да сложа момент лентата временно,но след като ми казаха че за 250лв ще се оправи ,реших тотално да го залепя,исках само да кажа че каналите са ми отпушени и не е това причината да протича,може би сьм прещипал някакво упльтнение или нещо друго някаква пластмасова релсичка ми дрьнка и се мята по тавана но незнам дали е от нея
- sstambo
лепилото вече е махнато с помоща на колегата vovata