Пиша от погледа на лаик, който не може да открие споменатите от Леонардо промени "зад сцената" (скорости и прочие), но ми е ясно например, че стандартно надпис 20V няма много общо с голф 1:
Един тунинг концепт трябва да е изпипан от-до. За съжаление почти не видях коли, които да отговарят на това изискване. За краткото време, което си отделих за оглед (за сметка на това минах по всички коли 2 пъти) стигнах до извода, че може би ще е хубаво за напред да се оценява както оптика, така и техника. Тогава проекти като на Леонардо ще бъдат оценени достойно.
@leonardo: Твоята кола за мен беше най-стойностна, но интериора ти е още недовършен. Просто не може да претендираш за 1во място, след като колата ти има забележки отвътре. Ако интериора ти беше оправен като хората, за мен твоята кола е неоспорим номер 1, защото има собствена визия, технически е на ниво и се познава веднага на пътя - втора такава няма.
На arni74 колата веднага ме грабна - още преди да разбера, че ще има оценяване си казах, че тя е най-хубавата. Не че джантите не ми бяха трън в очите, но на тази кола те пасваха. Просто колата е един концепт, превърнат в сполучлива визия. Това, че интериора беше просто перфектен (само ще кажа претапицирани седалки с идеален прав шев и доста сполучлив прибран TFT дисплей

) просто за мен беше това, което наклони везните към тази кола
На полото с паинтбръша не ми харесаха боядисаните духалки. Но иначе колата отвън изби рибата.
На golfa_e_lud лилавия звяр също беше много красив. Колега, според мен ти не получи желаното от тебе защото за съжаление твоята кола пада в клишето за голфовете, а именно:
Както ChimmeyJimmey каза - прекалено много двойки, които превъплащават една и съща идея - широката броня, фарове с кръстачка, ниско, та чак боли и джанти кои от кои по-банални. Да не говоря за такива жалки неща като луфтовете на предните брони, в които човек може да си завре показалеца или рапидките, които се виждат вътре.
Това, което ми липсваше, беше кола във 100% rat style.
Към колегата със червената двойка със сивия капак със закопчалките - фен съм на боята на твоя преден капак

Прегледах всички теми до сега, но една кола ми убягна - може би защото е останала незабелязана, защото дойде след като всичко вече беше свършило. Това беше едно Корадо, което изглеждаше като току-що извадено от магазина (но не беше сток):