Проблем с климатика(парното)

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
DsGnR
Автомобил:
Двигател:

Проблем с климатика(парното)

Мнениеот DsGnR » Нед 21 юни 2009 21:02

Здравейте колеги...дано някой ми даде добър съвет какво да правя...кабелите на парното ми загряват...тези на врътките на климатика.Толкова ми загря че чак ми се стопи врътката където са цифрите от 1 до 4...чакам коментари благодаря предварително :?

hlebo
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с климатика(парното)

Мнениеот hlebo » Пон 22 юни 2009 6:09

DsGnR написа:Здравейте колеги...дано някой ми даде добър съвет какво да правя...кабелите на парното ми загряват...тези на врътките на климатика.Толкова ми загря че чак ми се стопи врътката където са цифрите от 1 до 4...чакам коментари благодаря предварително :?

Колега провери си кабелите които отиват към ключа.Възможно е да имаш слаба връзка

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пон 22 юни 2009 8:55

Сигурен ли си че е от кабелите? За каква кола става въпрос?
Ако е пасат Б3/Б4 в самия ключ за вентилатора има една пластина която се движи и прави контакт между други пластини. Най-често тя загрява. Предполагам загрява когато е пуснат климатика :wink:

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 22 юни 2009 11:15

Възможно е да имаш проблем с електромотра и да харчи повече ток...ама тогава е редно да нагрява само на 4-та степен..иначе тока се ограничава от резисторите.
Може да имаш проблем в копчето...много хора го смазват с разни смазки за да се върти по-лесно ама смазката има контактно съпротивление и започва да грее.
Успех!

Потребителски аватар
DsGnR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DsGnR » Чет 25 юни 2009 22:27

Да колеги от кабелите е просто вече пускам парното съединявайки 2 кабела и единия кабел супер много загрява за 5 мин... :roll: ...май ми замасява някъде, но не съм голям разбирач ако имат някои такъв проблем моля да ми помогнат...благодаря за помощта.

Върни се в “Passat”