Проблем с климатика(парното)
Проблем с климатика(парното)
Здравейте колеги...дано някой ми даде добър съвет какво да правя...кабелите на парното ми загряват...тези на врътките на климатика.Толкова ми загря че чак ми се стопи врътката където са цифрите от 1 до 4...чакам коментари благодаря предварително 

Re: Проблем с климатика(парното)
DsGnR написа:Здравейте колеги...дано някой ми даде добър съвет какво да правя...кабелите на парното ми загряват...тези на врътките на климатика.Толкова ми загря че чак ми се стопи врътката където са цифрите от 1 до 4...чакам коментари благодаря предварително
Колега провери си кабелите които отиват към ключа.Възможно е да имаш слаба връзка
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Сигурен ли си че е от кабелите? За каква кола става въпрос?
Ако е пасат Б3/Б4 в самия ключ за вентилатора има една пластина която се движи и прави контакт между други пластини. Най-често тя загрява. Предполагам загрява когато е пуснат климатика
Ако е пасат Б3/Б4 в самия ключ за вентилатора има една пластина която се движи и прави контакт между други пластини. Най-често тя загрява. Предполагам загрява когато е пуснат климатика

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Възможно е да имаш проблем с електромотра и да харчи повече ток...ама тогава е редно да нагрява само на 4-та степен..иначе тока се ограничава от резисторите.
Може да имаш проблем в копчето...много хора го смазват с разни смазки за да се върти по-лесно ама смазката има контактно съпротивление и започва да грее.
Успех!
Може да имаш проблем в копчето...много хора го смазват с разни смазки за да се върти по-лесно ама смазката има контактно съпротивление и започва да грее.
Успех!
Да колеги от кабелите е просто вече пускам парното съединявайки 2 кабела и единия кабел супер много загрява за 5 мин...
...май ми замасява някъде, но не съм голям разбирач ако имат някои такъв проблем моля да ми помогнат...благодаря за помощта.