На път в Русия

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Re: На път в Русия

Мнениеот Luper » Сря 10 юни 2009 23:34

аз пък като го гледам на гуугъл мапс си изглежда нормален пътя.. стигаш до санкт петербург и от там цепиш нагоре по М-18 и си готов

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Чет 11 юни 2009 11:52

Luper написа:.. стигаш до санкт петербург и от там цепиш нагоре по М-18 и си готов.....

Вторник свиваш налево и си пред Mурманск :)

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Нед 14 юни 2009 22:48

хаха кво го плашите човека. аз съм ходил с кола от тук до моя роден град Санкт-Петербург, за 3 дни стигнахме с една опел вектра. голямо приключение е да караш 300 км без да видиш град или село - само в русия и украйна го има това :D иначе в Украина карахме възможно най бързо и я прекосихме преди да се стъмни, защото там все още има магистрални бандити и е много опасно нощем да се кара (въпреки че бяхме 2 коли)
иначе бензина евтин, пътищата широки и хубави. мент-ите са си като в бг, даваш някой долар и те пускат (спираха ни за превишена скорост, веднъж с една жигулка се появиха от някъде и настъпиха оная барака като при над 160км/ч сигурно се е разпаднала, но отбихме и след братски разговор че сме от българия, спомени за русенското варено и варна ни пуснаха като почерпихме 15$ и много потупвания по рамото)
това е общо взето положението от преди 2 години.
аа имам и рода в Беларус, та и до там съм ходил с кола, там е любимото ми място, защото Русия се е развалила от тоя запад, Беларус още държи соц положението!

не знам дали ще отидеш с кола до там, но да ти кажа ние не бяхме взели нищо освен две резервни гуми, малко масло и антифриз. нито прегледи, нито нищо, но колата издържа 9всички коли не мръднаха), може би имахме късмет. но преживяването си струва на 1000%!

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 22 юни 2009 11:17

Верно какво го плашите момчето?
Една моя ПРИЯТЕЛКА подчертавам жена!!!
Сега е на 32г, но като тръгва към ГРУЗИЯ е на 27/28г съвсем сама ЖЕНА!
Колата е Г3 1.4mi!
Изкарахте РУСИЯ и УКРАЙНА като некви черни или арабски държави, наясно ли сте, че там са в пъти по-добре от БГ???
Поддавате се на провокативни и маниполационни внушения на това правителство с про АМЕРИКАНСКО отношение!
Да не мислите, че като тръгнеш в САЩ през пустинята ще има някакъв живот или добронамерени селяни, там са още по-зле от нас в източна европа!

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пон 22 юни 2009 11:24

ми да кво - 4-5 години път нищо работа mhihi

не, между другото и аз имам само добри впечатления от руснаците, даже лично за мене тва е една от най-великите нации след българите :)
за пътищата им.. ходил съм само в по-големите им градове, а там в Москве примерно имаше булеварди с по 6 ленти в едната посока. Отделно един такъв булевард го преасфалтираха за 1 нощ точно ЦЕЛИЯ, с една педя нов пласт асфалт!! е на следващата пак го разкопаха, щото май бяха забравили да сменят тръбите, но важно е желанието
за междуградските пътища не знам как е :)

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пон 22 юни 2009 13:10

Luper
Колега казвам, че като отива там е на 27/28г, а сега е на 32!
Там да е стояла една седмица!

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 24 юни 2009 21:11

doaiena написа:Верно какво го плашите момчето?
Една моя ПРИЯТЕЛКА подчертавам жена!!!
Сега е на 32г, но като тръгва към ГРУЗИЯ е на 27/28г съвсем сама ЖЕНА!
Колата е Г3 1.4mi!
Изкарахте РУСИЯ и УКРАЙНА като некви черни или арабски държави, наясно ли сте, че там са в пъти по-добре от БГ???
Поддавате се на провокативни и маниполационни внушения на това правителство с про АМЕРИКАНСКО отношение!
Да не мислите, че като тръгнеш в САЩ през пустинята ще има някакъв живот или добронамерени селяни, там са още по-зле от нас в източна европа!

Да бе,това са най добрите нации за пътешествие с кола.Ах тез американци,ако знаят колко са злееее...

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 24 юни 2009 21:44

H2O написа:Да бе,това са най добрите нации за пътешествие с кола.Ах тез американци,ако знаят колко са злееее...

Изобщо имаш ли си представа какво е САЩ?
Аз имам роднини които живеят там повече от 7г, и имам повече информация за реалния живот там.
Ти какво си мислиш, че е там караш чисто новия ДОДЖ или Q7 и отиваш на работа и като се прибереш те чакат жена ти и децата и голден ретривара/кучето/ в 3 етажната къща - ХА ХА, брато реалния живот е МЕГА УЛТРА различен от филмите които гледаш за колежите и 3 етажните къщи!!!

Върни се в “Пътеводител”