Смело вземай БЕКО
Това е най-продаваната марка за последните 2 години във Великобритания..правете си изводите , а се произвежда официално само в Турция
за телевизорите знам , че са с кинескопи Тошиба.....
Мнение за телевизори BEKO!???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
WDW написа:95-та година БЕКО ги сдертифицират по ISO9001 ! По принцип пройзвеждат почти всички европейски марки ! След тая година Шнайдерите са си чисто БЕКО ! А шасито е нещо като европейски стандарт и е от серията 11АКХХ!!! (VESTEL - също е БЕКО)
Но определено са далеч по-добри от всички Китайци!
Не знам за какви китайци говориш. Но доколкото съм запознат покрай работата ми ако въобще иде нещо от Китай то е от известните марки. Почти всичко друго се събира у нас от почти еднакви чаркалаци в различни кутии с различни надписи.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Абе BЕКО не бяха ли филиал или собственост на Сони? Нещо такова съм чувал...
Не Беко са собственост на коч компани

както и още половин турция...
Марките са Беко и Арчелик, и наистина продуктите им имат ужасяваща прилика с LG

Beko е за извън турция
Арчелик - в турция....
http://www.bekoelektronik.com.tr/bekoen/index.htm
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Веско като ходиш в Технополис, виж цената на Беко-то, но виж и цената на Самсунг 29 инчов със 100 херца, долби и т.н., виж колко е по-скъп и ги погледни двата заедно как излъчват....аз също бях в такава дилема и взех Савсунга, разликата е ....абе не помня ама самсунга беше 650 май май преди година, сега сигурно е по-евтин, а със 100 кинта отгоре същия самсунг но с два тунера
Тогава дилемата ми беше Самсунг ЛДжи или Беко, все 29 инчови де
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Струва ли си да се купува 100 херца-има ли осезаемо подобрение на картината?Pichagа написа:Веско като ходиш в Технополис, виж цената на Беко-то, но виж и цената на Самсунг 29 инчов със 100 херца, долби и т.н., виж колко е по-скъп и ги погледни двата заедно как излъчват....аз също бях в такава дилема и взех Савсунга, разликата е ....абе не помня ама самсунга беше 650 май май преди година, сега сигурно е по-евтин, а със 100 кинта отгоре същия самсунг но с два тунера
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
застани пред един нормален 50 херца ли колко беше и един 100 при 29 инча си има разлика осезаема, загледай се няма трептене, при 21 инча по не се усеща
освен това оз го гледам от 2,5 метра и нямам пробелем с очите и главоболие, абе като отидеш застани и гледай едновременно от различни разстояния и ще видиш
аз съм твърдо за 100 херца, особено ако имаш и дете което зяпа ТВ, ти имаше доколкото знам....
освен това оз го гледам от 2,5 метра и нямам пробелем с очите и главоболие, абе като отидеш застани и гледай едновременно от различни разстояния и ще видиш
аз съм твърдо за 100 херца, особено ако имаш и дете което зяпа ТВ, ти имаше доколкото знам....
- веселин
- Контакти:
Благодаря ти за личното-няма да ми трябва 100 херцов!Pichagа написа:застани пред един нормален 50 херца ли колко беше и един 100 при 29 инча си има разлика осезаема, загледай се няма трептене, при 21 инча по не се усеща
То от 100 хц има голям смисъл, ама проблема е че всички нови 100 херцови мажат като за световно - не знам на какво се дължи, но ако се загледате примерно в лицето на някой човек изглежда все едно е мазано с грим с големата баданарка.
Ако това ти представлява проблем трябва да се ориентираш към едни модели на Sony и Panasonic, които са 29, 50хц, ама по някаква неясна за мен причина не трептят толкова много. Панасоника го гледах на цена към 560 лева.
P.S. Възможно е тоя проблем да се поражда от слаб сигнал на кабелната - един приятел твърди че при гледане на DVD го няма проблема.
Ако това ти представлява проблем трябва да се ориентираш към едни модели на Sony и Panasonic, които са 29, 50хц, ама по някаква неясна за мен причина не трептят толкова много. Панасоника го гледах на цена към 560 лева.
P.S. Възможно е тоя проблем да се поражда от слаб сигнал на кабелната - един приятел твърди че при гледане на DVD го няма проблема.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това за голямата Баданарка е вярно !
И на мен са ми много грозни ! Въпросът,е че при 100 Hz ТВ се прави цифрова обработка на сигнала и понеже елементната база още е слаба и се получава така! То горе долу е същото като си пуснеш WIN-а на 640Х480 !
Аз вкъщи гледам един до друг 100 Hz и обикновен с еднакви екрани! Ми тоя обикновения картинката му е в пъти по-естествена ! Не ми е ясно за какви трептения говорите и как ги усещате!
И на мен са ми много грозни ! Въпросът,е че при 100 Hz ТВ се прави цифрова обработка на сигнала и понеже елементната база още е слаба и се получава така! То горе долу е същото като си пуснеш WIN-а на 640Х480 !
Аз вкъщи гледам един до друг 100 Hz и обикновен с еднакви екрани! Ми тоя обикновения картинката му е в пъти по-естествена ! Не ми е ясно за какви трептения говорите и как ги усещате!
Ми аз лично за да ги видя трептенията гледам с периферното зрение. Тогава си се виждат. Точно това ме шашна в един панасоник - гледам го 560 лв, не е 100 хц, пък не трепти. Как става тоя номер?!?
По принцип различните хора са си различно податливи на тез трептения - тоест дори на мен да не са ми голям проблем за някого може и да са. Така че препоръчвам първо да се поразгледа внимателно и после да се купува.
По принцип различните хора са си различно податливи на тез трептения - тоест дори на мен да не са ми голям проблем за някого може и да са. Така че препоръчвам първо да се поразгледа внимателно и после да се купува.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има нещо вярно. Аз също съм с Панасоник 29 инча, 50 херца. Май вече навъртя 3 год. Когато го купувах дилемата беше Sony, Panasonic,Samsung. Интересно, че при другите 50херцови наистина има трептене, което си е осезаемо при 29 инча, но не и при този. Зяпах го сума ти време заедно с един самсунг 100 херца и не открих разлика, а и самсунга неистина ми изглеждаше по-замазан. Продавача обясни, че кинескопите на панасоник Thau принципно са по-фокусирани или нещо такова. Независимо дали го гледам от 2м или от 5м качеството на картината е чудесно.
Иначе и за подкрепям одеята за Beko, имам познати с такъв - еми 3.5год. никакъв проблем. Пък и какво като се прави в Турция? Ми Сонито е в Испания, Панасоника в Словения, а я ми намерете корейски Самсунг.
Иначе и за подкрепям одеята за Beko, имам познати с такъв - еми 3.5год. никакъв проблем. Пък и какво като се прави в Турция? Ми Сонито е в Испания, Панасоника в Словения, а я ми намерете корейски Самсунг.
- веселин
- Контакти:
Това ние много добре го знаеме-от кинескопните фаворит ми е един 32 инчов-сега не се сещам модела Pixel Plus 2 и всички екстри без Амби лайт!-1300лв!Нямам такива доходи,че да си го позволя!KRIS написа:За мен истината се казва Philips 100Hz с Pixel Plus. Нема такова яко изображение... най-добре е да се види наживо. Всичко е субективно, отиваш харесваш взимаш.
Успех!
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, препоръчвам ти да преровиш тук
http://forum.eshop.bg/viewforum.php?f=3 ... 14c00e9f8c
и да видиш какво са писали специалистите по въпроса.
http://forum.eshop.bg/viewforum.php?f=3 ... 14c00e9f8c
и да видиш какво са писали специалистите по въпроса.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”