Къде ни снима КАТ !!!
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Камерата на Цариградско, сигурно ли е че снима и двете посоки? На мен ми се стори че снима само изходящия от София трафик?
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
На Вапцаров снима идващите от Кошарите към ТВ кула
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Varbona написа:Камерата на Цариградско, сигурно ли е че снима и двете посоки? На мен ми се стори че снима само изходящия от София трафик?
А влизащите към София им снима задниците с номерата

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам, днес я видях, и ми се стори ориентирана само към платната в посока Горубляне, леко така завъртяна на една страна към тях.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Шел - Микре (София-Търново) също има такава ...
На София ленд се загледах , май няма нищо вътре , ами е само кутията
Утре ще спра там , и ще отида да погледна какво има в кутията , да се изплезя и покажа среден пръст

На София ленд се загледах , май няма нищо вътре , ами е само кутията
Утре ще спра там , и ще отида да погледна какво има в кутията , да се изплезя и покажа среден пръст

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Цариградско шосе при Интер Експо Център,май е прясна
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
малко офф : в бургас има нова мания - вдигат ти колага с паяк а като идеш да я вземеш ти пишат акт за да ти е още по гадно
а относно камерите около бургас знам 3 - едната е в посола сл. бряг - малко преди поморие от ляво до единствената самотна сграда в ляво ( нещо като хотел) насочена е към бургас,ограничението там е 60 мисля
другага - точно на атия от страната на поделението - насочена е към бургас - отново ограничение 60
има и една след отманли -2 км някаде по нагоре в посока към атия от дясно и тя отново е насочена към бургас - мисля си е 90 там ограничението , но може и да греша понеже точно там има спирка ако не се лъжа (или отбивка за някакво военно поделение)
на околовръстното в бургас има и от двете страни -посока към трапезица- едната до бензиностанция еко , другата почти в края на околовръстното но е за насрещно движещите се . тези са над платното за движение и отчитат като минеш с колко караш.там ограничението е 80
в града си имаме камери на няколко сфетофара из центъра но доколкото знам те само снимат , нищо не засичат
едит - и понеже вчера минах покраи камерата преди поморие с радар детектора (кобра 9445) и не ми отчете нищо стигам до извода че тази оше не работи
надявам се да съм бил полезен
а относно камерите около бургас знам 3 - едната е в посола сл. бряг - малко преди поморие от ляво до единствената самотна сграда в ляво ( нещо като хотел) насочена е към бургас,ограничението там е 60 мисля
другага - точно на атия от страната на поделението - насочена е към бургас - отново ограничение 60
има и една след отманли -2 км някаде по нагоре в посока към атия от дясно и тя отново е насочена към бургас - мисля си е 90 там ограничението , но може и да греша понеже точно там има спирка ако не се лъжа (или отбивка за някакво военно поделение)
на околовръстното в бургас има и от двете страни -посока към трапезица- едната до бензиностанция еко , другата почти в края на околовръстното но е за насрещно движещите се . тези са над платното за движение и отчитат като минеш с колко караш.там ограничението е 80
в града си имаме камери на няколко сфетофара из центъра но доколкото знам те само снимат , нищо не засичат
едит - и понеже вчера минах покраи камерата преди поморие с радар детектора (кобра 9445) и не ми отчете нищо стигам до извода че тази оше не работи
надявам се да съм бил полезен
Последна промяна от Peteff на Чет 25 юни 2009 16:17, променено общо 1 път.
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Днес видях тази , не знам дали е активна , и дали изобщо е камера , ама има жици към нея.
Камерата е на бул. Тодор Александров на пресечната с Ботев посока от ЦУМ към Люлин, гледа посока светофара , над колите , предплагам снима в гръб минаващите на червено , защото се вижда и светофара и кръстовището. Внимавайте , защото там за левия е много къса светлината.

Камерата е на бул. Тодор Александров на пресечната с Ботев посока от ЦУМ към Люлин, гледа посока светофара , над колите , предплагам снима в гръб минаващите на червено , защото се вижда и светофара и кръстовището. Внимавайте , защото там за левия е много къса светлината.

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа:Kaмерата на Софияленд, гр. София, бул."Никола Вапцаров" огр. 50 км/ч
Такава камера в кутия за скорост и друга над нея май за трафика вече има и на Цариградско точно ежду двете спирки на Окръжна болница.Днес я видях като слизах към центъра.Радар-детектора не я засече.Може би да не е била включена още

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз в моя пост тези камери имах в предвид
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
От онзиден (25.06) монтирана камера на магистрала 'Тракия' преди първата отбивка за Пловдив, при ШЕЛ-Тракия и Хеппи.
Точно под табелата на Хеппи-то е.
Не зая дали вече работи... вероятно!
Точно под табелата на Хеппи-то е.
Не зая дали вече работи... вероятно!

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
а някой знае ли принципа на работа на камерите, намерих това но не знам дали е така:
"Скоро коментирах с приятели за тия камери и информацията, която получих от тях (разбира се не гарантирам достоверност) е следната: Камерите са високоскоростни (мисля споменаха 160 кадъра за секунда) и се задействат при движение пред тях. И така, преминавайки на автомобил пред камерата тя се задейства и по количеството кадри в които се вижда автомобила може да се определи продължителността от време, за което той е преминал през видимото за камерата "петно", а от там вече лесно се изчислява и скоростта му."
"Скоро коментирах с приятели за тия камери и информацията, която получих от тях (разбира се не гарантирам достоверност) е следната: Камерите са високоскоростни (мисля споменаха 160 кадъра за секунда) и се задействат при движение пред тях. И така, преминавайки на автомобил пред камерата тя се задейства и по количеството кадри в които се вижда автомобила може да се определи продължителността от време, за което той е преминал през видимото за камерата "петно", а от там вече лесно се изчислява и скоростта му."
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Демек с радар не може да се засече 
Аз пък вече изпържих няколко човека по следния начин, карам в лява лента с 70-80 и те ми святкат отзад да се преместя аз обаче не се местя, като тръгнат да ме задминават от дясно давам газ и пак не ме изпреварат и накрая пред Окръжна болница след моста на 4км ги пускам и те дават газ точно пред камерата
едно порше преебах така мина с 160-170някъде
много ми е забавно 

Аз пък вече изпържих няколко човека по следния начин, карам в лява лента с 70-80 и те ми святкат отзад да се преместя аз обаче не се местя, като тръгнат да ме задминават от дясно давам газ и пак не ме изпреварат и накрая пред Окръжна болница след моста на 4км ги пускам и те дават газ точно пред камерата