Път до морето ненатоварен

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ribara
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Път до морето ненатоварен

Мнениеот ribara » Пон 22 юни 2009 16:03

От доста време пътувам от Раднево за Сливен по един път и днеска като карах по него се сетих ,че не е никак лоша алтернатива на натоварения път СЗ -Петолъчката,за тия който идват от Пловдив и София!
Та пътя почва километър след като слезете от магистралата -посока СЗ,има една автокъща , непосредственно след нея има разклон -надясно , за село Загоре , от там се отива в Раднево. От там през селата се отива в Ямбол, и се излиза на петолъчката , гледах го в бг мапс , излиза с 8 км по дълго , но пътя е с нов асфалт и минимално , да не кажа никакво движение , на фона на другия.В бг мапса задайте -Загоре- Карнобат ,през Раднево

И като минавате през Раднево - обадете се -да почерпите

ако нещо се объркате , се обаждайте , ще ви напътствам по тел
0888799642
0897036446-Йонко
нема да съжалявате , че сте избегнали лудницата !

Последна промяна от ribara на Пон 22 юни 2009 16:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Път до морето ненатоварен

Мнениеот hooligans » Пон 22 юни 2009 16:04

то има и от ямбол за бургас направо , но пътя е отврат , даже с джип е труднодостъпен :banghead:

Потребителски аватар
ribara
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ribara » Пон 22 юни 2009 16:12

за това предлагам до Ямбол ,за него гарантирам , че е като нов , асфалта е полаган миналата година само около 20 км е по неравничък пътя- без дупки ,кара се спокойно с 90 км час-колкото позволява закона!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 22 юни 2009 16:34

Потърсих в бгмапс и излезе, че се спестява само участъка Стара Загора - Нова Загора

След Н към Кермен ли се отива?

Потребителски аватар
ribara
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ribara » Пон 22 юни 2009 17:04

Загоре ,селата до Раднево не си ги спомням , после - Пет могили ,Млекарево , Еленово ,Златари ,след селото на около 4 км има разклон и от там се отива за Кермен ,ако свиеш наляво - на разклона-направо за Ямбол , има голяма табела после , Бояджик , Болярско , Ямбол ~!

Потребителски аватар
ribara
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ribara » Пон 22 юни 2009 17:16

Сега загледах , че така както съм казал да зададете в бг мапса ,нещо праща другаде ,така че задайте-Загоре -Раднево, през Землен ,от там Раднево -Карнобат ,през Ямбол!

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 22 юни 2009 23:57

Не виждам смисъла от Ямбол, чеовек да се набие пак на петолъчката като може да избере по спокойния маршрут към Бургас през Средец. Миналата година се възползвах от този маршрут и останах доволен, почти никакво движение, пътя няма много дупки, но има гънки и неравности не е добър за високи скорости и на някой отсечки където се тътря и си разбивам кръста лади и москвета ме минават, но по важното според мен е да се стигне спокойно и живи и здрави до морето. Навръщане викам хайде по магистралата... голямата работа, катастрофа задръстване... след магистралата ужасен трафик до петолъчката... пак бих избрал пътя през Средец, за къде да бързам отивам на почивка бърза работа нямам искам спокойствие :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 23 юни 2009 1:03

BeckoTDI написа:Не виждам смисъла от Ямбол, чеовек да се набие пак на петолъчката като може да избере по спокойния маршрут към Бургас през Средец. Миналата година се възползвах от този маршрут и останах доволен, почти никакво движение, пътя няма много дупки, но има гънки и неравности не е добър за високи скорости и на някой отсечки където се тътря и си разбивам кръста лади и москвета ме минават, но по важното според мен е да се стигне спокойно и живи и здрави до морето. Навръщане викам хайде по магистралата... голямата работа, катастрофа задръстване... след магистралата ужасен трафик до петолъчката... пак бих избрал пътя през Средец, за къде да бързам отивам на почивка бърза работа нямам искам спокойствие :)

а да , неравностите бяха съвсем малкинки, джипа опря 3-4 пъти... стана ми любимия път...
не заблуждавай колегите после да те псуват...

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Вто 23 юни 2009 1:41

Не заблуждавам никой, споменал съм за неравностите и гънките по асфалта, не ме перифразирай грешно никъде не съм споменавал, че са малко на брой или малки като големина. Като се кара със съобразена скорост спрямо пътната обстановка няма никакъв проблем, аз нито веджнъж не опрях, ножа не е от този път изжулен...

Изображение

Споменал съм пътя като спокоен маршрут и като не кара бързо човек ще ги преглътне тия бабуни, пък и трафика там не е чак толкова голям спокойно може да се заобикалят, ако са чак толкова големи.

Всеки сам да си избира пътя, да решава дали ще ме псува или не негова воля .. аз просто споделям още един ненатоварен маршрут към морето, пък за любителите на перфектния път и бързите скорости все още не съм чул магистралта да е затворена :)

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Вто 23 юни 2009 6:58

Въпросният път Раднево - Ямбол - Петолъчката - Бургас е идеален. 165км е и с "нормално" каране се ходи за 1.30 мин.

Миналата седмица минах през Ямбол - Средец и смея да твърдя, че пътя е оправен на лошите участъци.

За това и двата маршрута ги препоръчвам силно за пътуващите към морето търсещи приятено и спокойно шофиране.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 25 юни 2009 5:20

И аз да препоръчам маршрута Ст.Загора - Раднево - Елхово - Грудово - Меден Рудник.
Не става за бързо каране - има завои и неравности, но пък е ТОЛКОВА СПОКОЙНО. Миналата година пътувахме с моя пасатор и Фабия1 - никъде не сме опирали.

Върни се в “Пътеводител”