Май ще ми се наложи да ходя първо до Падерборн--някъде около Дортмунд и после до Мюнхен.
Та въпроса ми от къде да мина ,защото Км стават вече доста.
Поздрави!

Пътуване до Германия (Франкфурт)
Re: Пътуване до Германия (Франкфурт)
Здравейте колеги, ще използвам и аз тази тема. С няколко приятели искаме да отидем на автосалона във Франкфурт. Ако има скоро пътували да споделят маршрут и впечатления?
Няма ли някои пресни впечатления? Това добър маршрут ли е?
fly_free написа:София-Белград-Нови сад-Будапеща-Виена-Линц-Пасау-Нюрнберг-Франкфурт.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
soxy__ написа:fly_free написа:София-Белград-Нови сад-Будапеща-Виена-Линц-Пасау-Нюрнберг-Франкфурт.
Пресни-пресни, колко да са пресни ? Почти до Виена имам от средата на юли-началото на август. Може би най-добрият маршрут в района. В Австрия и Германия едва ли има как да е зле. Писано е в другите теми.
gr_kanev написа:soxy__ написа:fly_free написа:София-Белград-Нови сад-Будапеща-Виена-Линц-Пасау-Нюрнберг-Франкфурт.
Пресни-пресни, колко да са пресни ? Почти до Виена имам от средата на юли-началото на август. Може би най-добрият маршрут в района. В Австрия и Германия едва ли има как да е зле. Писано е в другите теми.
Под пресни имах впредвид да не е преди 2 години. През Сърбия ще има ли проблем само с лична карта да мина?
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
gr_kanev написа:Под пресни имах впредвид да не е преди 2 години. През Сърбия ще има ли проблем само с лична карта да мина?
никакви проблеми,кормувай смело

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Носи си талона(хартиения) за ГТП ако минаваш през Унгария,маджарските митничари отвреме-навреме изтрещяват и почват да го искат...И не си купувай австрийска винетка от маджарските будки още на влизане откъм Сърбия,щото предлагат,а искат пари колкото преценят ,че ще дадеш....