Екзекутираха митничар за корупция
във Виетнам, съобщи АФП. Той бил началник на митническата служба за борба с контрабандата. Мъжът бе разстрелян, след като получи смъртна присъда за контрабанден внос на коли и електротехника за $70 000 млн. в периода 1994 и 1997 г.
в-к Стандарт
Китайските власти екзекутираха бивш вицегубернатор на провинция Цзянси заради корупция, предаде Ройтерс, позовайвайки се на китайската агенция Синхуа. Ху Чанцин, който бе осъден на смърт през февруари от съда в Нанчан заради взимането на значителни подкупи, обжалва присъдата, но Върховният народен съд отхвърли молбата му за помилване. Агенция Синхуа съобщава, че по време на службата си като вицегубернатор и заместник-директор на Държавната служба по религиозните дела той е получил подкупи на стойност над 657 000 долара.
в-кЧЕРНО МОРЕ днес
П.С.
В Китай след екзекуциите изпращат разписка с цената на патрона , която се плаща от роднините.
RESPECT
no comment
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Последна промяна от One на Чет 23 мар 2006 10:00, променено общо 1 път.
Re: Екзекутираха митничар за корупция
One написа:Екзекутираха митничар за корупция
Тука нема такава опасност

batmilko написа:против смъртното наказание
за преследването на корупцията
ЗА !!! Смърт на убийци , педофили , изнасилвачи (защо аз като честен данъкоплатец да ги храня докато са в затвова)
ЗА !!! затвор и конфискация на цялото имущество в полза на Държавата на крадците и доказано корумпираните. (защо аз като честен данъкоплатец да ги храня докато са в затвова)
ПРОТИВ - дребните душици и душегубците !!!!!!!!!!!!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:ЗА !!! Смърт на убийци , педофили , изнасилвачи (защо аз като честен данъкоплатец да ги храня докато са в затвова)
ЗА !!! затвор и конфискация на цялото имущество в полза на Държавата на крадците и доказано корумпираните. (защо аз като честен данъкоплатец да ги храня докато са в затвова)

- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:batmilko написа:против смъртното наказание
за преследването на корупцията
ЗА !!! Смърт на убийци , педофили , изнасилвачи (защо аз като честен данъкоплатец да ги храня докато са в затвова)
ПРОТИВ - дребните душици и душегубците !!!!!!!!!!!!
Колкото и да не ни се иска да признаем това е най - добрия вариант, за да се поравят нещата..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”