Golf-2 повдигнат аха като джип?
Golf-2 повдигнат аха като джип?
зравеите майстори и познавачи на Голфа
!на паркинга на Метро(цариградско шосе)видях Г-2 светло зелен повдигнат от земята като джип.в краткия разговор сьс собственика успях да разбера малка част от нещата(друг му го е направил така).той каза че задните амортисьори(сигурно и пружини)са от Пасат и рязани.беше с 15цола джанта и стоеше досуш Golf country.каза още че сега го товари повече от магаре(трябвало да си избива парите)и возел малко по-твьрдо от нормалния.предните джанти сьщо бяхя 15цола.ИСКАМ ТАКЬВ ГОЛФ,ходя по язовири,на палатка по диви места на морето апьк да не ви разправям какво става когато отидем с жената на село!интересува ме всичко около вьпроса!най-вече за какви пари става вьпрос?ФОРУМ ПОМАГАЙ!за врьзка извьн форума:GSM:0889711451 скайп:icoirinka E-mail:ico_irinka@yahoo.com

- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Golf-2 повдигнат аха като джип?
На мен ми предстои такъв проект: Г2 синхро - повдигане 
Ще гледам да правя снимки в процеса на работа и да пусна отделна тема какво, как...

Ще гледам да правя снимки в процеса на работа и да пусна отделна тема какво, как...
- strahil_toshkov
- Автомобил: VW GOLF 3 16V LIMITED EDITION
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
Re: Golf-2 повдигнат аха като джип?
колега vasstop ако имаш нужда от помощ пиши---на мен може да разчиташ за някой разяснения ( FREE - естествено
)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”