точките и глобите се възстановяват само ако през 2-те години не си имал нарушение. Ако ти пишат акт за неносене на синия талон, май няма да ти се анулира стария навреме... зависи дали новия акт ще стигне там където трябва, или ще потъне
Глоба за шофиране с изтекъл акт???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Глоба за шофиране с изтекъл акт???
точно така е. Ако откажеш да духаш, отиваш направо с тях за кръв. Незнам точно как ще се измъкнеш. Ако дрегера отчете над 0.5 имаш 30 (или 60 беше) минути време да отидеш да дадеш кръв. Там те проверяват по ЛК и доктора наистина трябва да ти е мноого близък, за да се навие на врътка, щото ... колегата го е написал.
точките и глобите се възстановяват само ако през 2-те години не си имал нарушение. Ако ти пишат акт за неносене на синия талон, май няма да ти се анулира стария навреме... зависи дали новия акт ще стигне там където трябва, или ще потъне
- Spas
- Модератор

- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
koby написа:idiotchooo написа: Аз лично мисля, че това, което си написал стимулира тези, които имат малко страх от това, да карат, след като са употребили алкохол.
а не в грешка си никой не стимулирам да кара пиян всеки си има глава на раменете и сам си избира какво да прави лично аз не се качвам на колата употребил алкохол,иначе до миналата година и аз бях редовно с походка пияната тояга
Да, но не мислиш ли, че хората, които се притесняват за книжката си и са се спирали досега, като прочетът "не духаш, отиваш да даваш кръв с приятел и готово" го направят или поне се пробват ще има повече пияни шофьори на пътя? Аз мисля, че си имаме достатъчно. Не целя да се заяждам с никого, просто ми се иска да не се оглеждам на ЗЕЛЕН светофар наляво и надясно от страх, да не ми мине някой "безсмъртен" отгоре!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
в момента няма глоби за каране с изтекъл акт, но ако караш без талон има акт, ако караш и без акта
пак няма да ти пишат глоба , ако те хванат с мн алкохол в кръвта максималната глоба доколкот знам е 1 год без книжка и 500лв (държата повдига дело) след това още 2 години няма да имаш свидетелство за съдимост , невероятна бюрокрация
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
sportul написа:в момента няма глоби за каране с изтекъл акт, но ако караш без талон има акт, ако караш и без актапак няма да ти пишат глоба , ако те хванат с мн алкохол в кръвта максималната глоба доколкот знам е 1 год без книжка и 500лв (държата повдига дело) след това още 2 години няма да имаш свидетелство за съдимост , невероятна бюрокрация
глупости....
с 2.3 промила в кръвта -> 6 месеца без книжка , 500лв
седи в досието от датата на плащане - 1 година
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
с 1,4 промила 1 година без книжка , да не пиша имена и егн-та !съгласи се 
- hooligans
- Модератор

sportul написа:с 1,4 промила 1 година без книжка , да не пиша имена и егн-та !съгласи се
няма да се съглася
ахахаха , да не сканирам лични документи от съда и кат
2.3 ми бяха промилите...
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Да се върнем към темата - излиза че ще ми е по-евтино никога да не си плащам актовете и да си карам без талон, така ли? Между другото вчера ме спряха, но минах с 20ка кеш 
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
А ако нямам синия талон, а нямам и актове как да си прибера талона тогава от КАТ ?

Отделно искам да знам дали може да се прави проверка колко са задълженията от актове през нета, а не да ходя до полицията всеки път? Има ли въобще такава услуга или КАТ са още в 19 век?

Отделно искам да знам дали може да се прави проверка колко са задълженията от актове през нета, а не да ходя до полицията всеки път? Има ли въобще такава услуга или КАТ са още в 19 век?

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хулигане за изтекло НП взимат книжката на пътя ... можеш да се пробваш да им кажеш че нямат право да ти я вземат .... само ще ги ядосаш ..просто отиди да ти го заверят ...или ги накарай да пише че е заверено до приключване на делото .....
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
НЯМАТ ПРАВО да ти вземат книжката на пътя за каквото и да било освен причините описани в закона и правилника за прилагане на ЗДвП, а изтекло НП не е едно от тези неща.Tyan написа:Хулигане за изтекло НП взимат книжката на пътя ... можеш да се пробваш да им кажеш че нямат право да ти я вземат .... само ще ги ядосаш ..просто отиди да ти го заверят ...или ги накарай да пише че е заверено до приключване на делото .....
- hooligans
- Модератор

така , вече си оправих постасновлението и от 2 години насам си видях талончето
сега да попитам , имам книжка от 6.2004 година , извадих справка за наказанията , взети са ми 28 точки...
въпроса ми е , колко точки ми остават ?
сега да попитам , имам книжка от 6.2004 година , извадих справка за наказанията , взети са ми 28 точки...
въпроса ми е , колко точки ми остават ?
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами незнам дали те е хванало това за нови шофьори ама май тогава го нямаше значи имаш 36-28=8 значи още едно нарушение и може да кажеш чао на книжката
- hooligans
- Модератор

koby написа:ами незнам дали те е хванало това за нови шофьори ама май тогава го нямаше значи имаш 36-28=8 значи още едно нарушение и може да кажеш чао на книжката
е добре на талона ми пише 39 задраскано и отдолу 26 защото там нали на младите им дават по малко точки
не са ли 39 броя на точките
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дам грешка 39 са но щом е задраскано и пише 26 но те мисла са само за 1 год и после си стават колкото трябва демек 39 по добре отиди на възтановяване че да няма ама аз не съм видял че сте ми ги взели,че като ти вземат книжката за точки трябва пак да караш наново
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
e 39 са
чак се замислих та трябваше да си вадя документите
чак се замислих та трябваше да си вадя документите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”