Проблем с ел. инсталацията на шофъорската врата на голф 4
- sto4o
- Автомобил: Leon
- Двигател: ARL
Проблем с ел. инсталацията на шофъорската врата на голф 4
Проблема е следния: попринцип при включени фарове и като отворя вратата нищо не писка че съм ги забравил същата работа и като извадя ключа, също така и плафона трябва да светнепри отворена врта а не светва иначе на другата врата светва плафона като се отвори. Днес ходих на ел. сервиз да ми сложат аларма и им казах да оправят и този проблем ма те горките имах чувството че нищо неразбират не само неуспяха да открият какъв е проблема даже и неможаха да я сложат алармата като хората. Ако някой колега от форума е имал подобен проблем нека сподели на какво се дължи че вече ми писна от такива пишман майстори дето сега се учат.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ел. инсталацията на шофъорската врата на голф 4
Според многобройните теми из форума за този прблем - микролючетата във вратите. И при мен го има и още не съм го оправил
Зумера писка ли при свършване на горивото?
Зумера писка ли при свършване на горивото?
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Ами при мен беше точно от тях. Не е сложно за оправяне но е моткаво: Сваля се кората,след това металната кора,свалих и стъклото незнам дали се сваля,след това се отвива цялата брава като се откача жилото и така на кратко.Но при мен май беше по "прятно" прецакване беше заминала само пластмасата която натиска пластинката и подава контакт и просто си изрязах няква пластмаска и стана за моя радост нз до кога но сега бачка.
П.П. Извинявам се за "добре" техническото ми изразяване

П.П. Извинявам се за "добре" техническото ми изразяване

- sto4o
да днес свалях кората но отдолу има метална кора която е занитена как да я сваля нея. И после как да я сложа ? 

- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Хах занитена ли
мойта си беше на винтове единия варянт наистина да е занитена твоийта ако и виждаш нитовете начи е така ако напани малко острани дето е тоя силикон че тои си лепи доволно.Иначе ако има и нитове едното е да ги разпробиеш другия да им се испили главата с флекс но тва го прави само ако си сигурен че нитовете са от там и на твоя отговорност.Преди да смъкнеш металнатакора ако искаш си извади стъклото да не стане фал просто на металната кора трябва да има 2 дупки и като смъкваш леко стъклото на долу трябва да се покажат 2-та винта на държачите отвиваш ги тях и истеггляш внимателно съклото на горе. Тва се сещам за сега ако мога с нещо друго ти помогна
и Успех

- sto4o
наистина е занитена и няма махане не ми се рискува после как ще я слагам пак тая кора. Ще вземе да дрънка по дупките я ел. стъклото ще прееба. Явно ще почакам нещо по сериозно евнтуално да стане и тогава.
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
sto4o написа:наистина е занитена и няма махане не ми се рискува после как ще я слагам пак тая кора. Ще вземе да дрънка по дупките я ел. стъклото ще прееба. Явно ще почакам нещо по сериозно евнтуално да стане и тогава.
Аве човеко няма такова нещо - ЗАНИТЕНА КОРА на вратата са 10-12 болта, а това занитеното което си видял са релсите на стъклата. Всичките болтове са по ръба на металната кора.
П.С. Аз съм направил най-малко 30-40 врати с проблеми като твойте и до сега занитена врата не съм виждал

- sto4o
Прав си колега egoist_ok много благодаря за снимковия материал 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”