BeckoTDI написа:Всичко си е до конкретна оферта, която може да получи човек. Разбира се предпочитам новите гуми, но миналата година дадох 160 лева за 2 гуми тигар който се оказаха пълни дърва, тази година си взех 'втора употреба' йокохама парада дот декември 2008 за 180 лв и съм 20 пъти по доволен от новите тигри, така че бих предпочел малко карани "маркови" пред нови пълна скръб.

Точно това имах предвид аз, трудно е да си позволиш добра гума и да е чисто нова. Хората по-принцип правят компромиси с нещо, или с цената, или с размера. Аз карам Мишелин пилот екзалто с дот 08 и съм платил за четирите 160 лева, разбира се от познат, по каталог от вносителя излизаха около 175 лева едната. И аз съм съгласен, че е хубаво да си с чисто нови гуми, но и друго ме притеснява, тази чисто новата гума в нашите "красиви" пътища след някой трап ако я пръсна как ще ме боли сърцето, а ако са другите за 80 лева ще взема 2 втора ръка и ще ми се отрази доста по-добре финансово. За качествата на барум и ласа и останалите евтиниийки няма да говоря, те са под всякаква критика.