dobrin написа:Ами да, опашката е принципно за самообслужването, но там мият и техните служители.
Плащаш на касата 10.40, даваш му бележката и сядаш да си пиеш кафето или там каквото ти е кеф, четеш си вестник, форумче нещо, ако носиш лаптоп и така.
само моля имайте впредвид че ОМV служителите си оставят ръцете - зимата редовно си мия колата сам в ОМV , нагледах се на фрапантни случай -клиент остава ключовете, пичовете докато чакат опашката, обикалят колата с по една гъба намокрена с вода , както си е суха и удрят едно бързо търкане - колкото да падне калта и камъчетата - търкат се джантите и броните. После вкарват колата - пускат левче, намокрят каквото намокрят - пак яко търкане с същите мръсни гъби - още 1 левче - изплакнат, пак поизтъркат изпуснати места и евентуално още с 1 левче плакнат. После подсушават и доизтрият разтеклата се мръсотия и сте готови. Аз НИКОГА не бих си оставил колата да ми мажат пясъка по боята - няколко преки впечатления от ОМV в Младост до Мото Пфое - мислех да ги снимам на климпче дори!
Иначе по темата - мивката до Шел в младост е ОК - добри впечатления.
Негативи за тази в Дружба - до OMV - при гумаджийницата на AUTO TYRES GROUP - може да съм нацелил кофти смяна , но първо се мотаха много, отделно трябваше да им дишам в врата за прахосмукачката в багажника , праговете на колата , а като за 19.20 лв

, джантите си бяха направо неизмити....