Внимание! Камера на Цариградско шосе преместена на бул 202
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !Внимание! Камера на Цариградско ( СФ )!
Нали още преди 2 месеца обявиха че ще купят 30 кутии и само 15 камери и ще си ги връткат по кутиите,така че не придобивайте вредни навици 

- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
Това с тези камери е върха на простотията. Ами ако съм си дал колата на някои приятел и щракнат него, после аз ще ям к*ра
.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
shi187 написа:Това с тези камери е върха на простотията. Ами ако съм си дал колата на някои приятел и щракнат него, после аз ще ям к*ра.
викат тебе, ти казваш - "той кара колата тогава", ако той не отрече, актът отива за него.
мисла, че некъде на ботевградско видех същата ,но по-малка от тази на окръжна болница
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shi187 написа:Това с тези камери е върха на простотията. Ами ако съм си дал колата на някои приятел и щракнат него, после аз ще ям к*ра.
Те затова по едно време бяха измисли ли ако някой ти иска колата да си свърши някаква работа зада е кара ти трябва да му напишеш пълномощно че разрешаваш еди кой си да ти кара колата
- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
И все пак това с камерите си е много кофти. Няма вече къде да се "поотпуснеш"
. Не съм състезател, рядко натискам педала повече от колкото трябва, ама все пак си е тръпка в 3 часа през ноща да минеш със 180 по цариградско
.

- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shi187 написа:И все пак това с камерите си е много кофти. Няма вече къде да се "поотпуснеш". Не съм състезател, рядко натискам педала повече от колкото трябва, ама все пак си е тръпка в 3 часа през ноща да минеш със 180 по цариградско
.
заради такива "с тръпка" ги слагат камерите... 180кмч е скорост за след караулката (извън града)...
Tedo- написа:shi187 написа:И все пак това с камерите си е много кофти. Няма вече къде да се "поотпуснеш". Не съм състезател, рядко натискам педала повече от колкото трябва, ама все пак си е тръпка в 3 часа през ноща да минеш със 180 по цариградско
.
заради такива "с тръпка" ги слагат камерите... 180кмч е скорост за след караулката (извън града)...
колега и за там не е.Има си правилник и закон(не случайно са го измислили).И аз съм карал с голями скорости,но просто тук в България не става,пътя е много зле,всичко е зле.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък умирам от кеф, като виждам как зачестяват темите като тази
още да слагат
)))

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
hooligans написа:mr_bush написа:след 1 час тръгвам за морето и ще минавам през Велико ТърновоОсвен да слезна на някое място и да проверя дали има нещо вътре
абе незнам баце , ама внимавай ...
има и патрулки без да спират , а с камери и радари вътре , днес видях 2 такива...
лек и безавариен път...
поздрави на морето
Мерси братле

Вчера видях на едно място камера но се бях ядосал щото преди това ме спряха за неправилно изпреварване и направо

...но ще проверя дали в тея кошници има нещо

- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
vw_derby написа:Tedo- написа:shi187 написа:И все пак това с камерите си е много кофти. Няма вече къде да се "поотпуснеш". Не съм състезател, рядко натискам педала повече от колкото трябва, ама все пак си е тръпка в 3 часа през ноща да минеш със 180 по цариградско
.
колега и за там не е.Има си правилник и закон(не случайно са го измислили).И аз съм карал с голями скорости,но просто тук в България не става,пътя е много зле,всичко е зле.
Законите са хубаво нещо колега, стига да важат за всички. Защо законите не важат за определена прослойка от населението? Ако имах 2 вили в Симеоново, 4 апартамента в София и карах Бентли за мен нямаше да има закони нали? Независимо дали има камери на цариградско или където и да било другаде. Законите се движат около парите. Имаш ли пари закони за тебе няма това е.
- Paida
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление колегата е много прав.Според джоба и законаshi187 написа:Законите са хубаво нещо колега, стига да важат за всички. Защо законите не важат за определена прослойка от населението? Ако имах 2 вили в Симеоново, 4 апартамента в София и карах Бентли за мен нямаше да има закони нали? Независимо дали има камери на цариградско или където и да било другаде. Законите се движат около парите. Имаш ли пари закони за тебе няма това е.

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Сега минавайки покрай нея видях че някой вече й е боядисал "очичките", или просто бяха сложили капаци.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
passenger написа:Сега минавайки покрай нея видях че някой вече й е боядисал "очичките", или просто бяха сложили капаци.
И аз тази сутрин видях че някой, съвсем случайно естествено :Д , е изпръскал с бял спрей прозорците

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
От 5 камери все 1, ще е работеща. Другите може да са само за камуфлаж.
Това да не би да са тези 15 супер модерни камери, които през известно време щяха да местят на различни места?
P.S. сега видях, че @icoico е питал за камерите
Това да не би да са тези 15 супер модерни камери, които през известно време щяха да местят на различни места?
P.S. сега видях, че @icoico е питал за камерите