Колеги,
Когато е изключен климатроника ми духа топло и не се диша.
Каква е причината?
Става въпрос за Golf 4
Климатроник Golf 4
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Климатроник Golf 4
На първо четене се сещам за 2 неща:
Усещаш нагорещения въздух от под капака на мотора. Особено, ако преди това колата е била паркирана и добре нагрята от слънцето
Остава ти отворена клапата за горещия въздух... а той се взема от охладителната течност на добре загряващия мотор.
Ако двигателя е бил изстинал и пак вее горещо- значи е първия случай
Усещаш нагорещения въздух от под капака на мотора. Особено, ако преди това колата е била паркирана и добре нагрята от слънцето
Остава ти отворена клапата за горещия въздух... а той се взема от охладителната течност на добре загряващия мотор.
Ако двигателя е бил изстинал и пак вее горещо- значи е първия случай

-
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6
Колега,
Включих климатроника охладих добре но след изключване след около 1мин. започва пак да духа топло
Включих климатроника охладих добре но след изключване след около 1мин. започва пак да духа топло
Колега, когато изключиш климатроника и си го оставил на 25 градуса ще духа топло, включи го и го нагласи на най- ниската температура и след това отново го изключи!!!
Успех!!!
Успех!!!
-
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6
Извенете ме за тъпия въпрос, но с кой бутон се изключва защото като го взимах ми казаха натискаш екон и сам си спира а майстора който ми сменя ремците ми каза, че се изключва със стрелката която сочи надолу и аз така го изключвам 

Последна промяна от MNA на Съб 27 юни 2009 15:54, променено общо 1 път.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Ами и двамата са прави да ти кажа
С ECON се спира компресора и си духа като нормален вентилатор квото успее да загребе отвънка (е уж има няква регулация ама в жегите е та*ак работа)
А със стрелка надолу се спира всичко - компресора и вентилатора.

С ECON се спира компресора и си духа като нормален вентилатор квото успее да загребе отвънка (е уж има няква регулация ама в жегите е та*ак работа)
А със стрелка надолу се спира всичко - компресора и вентилатора.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”