Детска ви работа
Все си мерите п...те по форумите.

7.4 съм написал защото това си спомням че пише в книжката за разход на дълго с 140 км/ч
Днес ще погледна и ще прецизирам, ако толкова държиш.
Безопасно съм имал впредвид заради полицията, не ми се остава без книжка заради някой хвалипръцко.
В Гърция ограничението е 130, пък и там не съм виждал полицаи по тая магистрала. Гърците карат и с по 150 в продължение на километри.
Често походвам по нея и разход над 7 не съм виждал, колкото и някои дечковци да не им изнася

Казвам това което МНОГОКРАТНО съм засичал. А това че на някой не му харесва не знам как да му помогна.
Заяждането по формуите също няма да им помогне. Колко гори една кола НЕ е тема по която да се карат хората, така че който не вярва и МНОООООГО държи да се изкара голям мъж - да чете два поста по-горе.
Не твърдя че 1.4 е върха, обаче е икономичен и това е факт.
Все пак мястото му е в града, на дълъг път ще ми е по-добре с нещо по-голямо като размер и кубатура.
Ама като веднъж на два месеца ми се налага дълъг път, а в града правя по 100-ина км всеки ден... много си е добре даже.
А кое е смешно е много относително, на мен ми е смешно да имаш кола 200 коня и снея само да минаваш в събота по главна улица и да я прибираш щото бензина скъп.
Смешно е и да и слагаш газ на кола 200к.с. и много други работи са ми смешни, ама не ми е работа да възпитавам народа.

Просто казвам колко ми харчи колата, щото човека е попитал.