Проблем с плейлиста през USB на CD Sony CDX-GT620U
- staff
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с плейлиста през USB на CD Sony CDX-GT620U
колеги, моля за някакви съвети относно следното нещо. цд-то в колата ми е сони cdx gt620u та проблема ми може би ще прозвучи смешно, но мен много ме дразни. значи цд-то е с usb порт и като направя плейлиста във флашката нали нормално песните се редят автоматично по азбучен ред от А към Я. до тук всичко е ок, но когато сложа флашката в цд-то, то ми пуска песните обратно от Я към А и немога да разбера как да го оправя това нещо. супер много ме дразни, ако може помогнете с някаква идея по въпроса.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Проблем с плейлиста през USB на CD Sony CDX-GT620U
Колега, аз съм със същото CD.
Само за информация да ти кажа, че си подрежда песните по ID3 tag-a, който има МП3-ката и може да се промени примерно в УинАмп-а.
И на мен ми е пражило жпечатление, че когато таговете не са написани четливо става пулна каша.
Пробвай!
Дано съм помогнал
Само за информация да ти кажа, че си подрежда песните по ID3 tag-a, който има МП3-ката и може да се промени примерно в УинАмп-а.
И на мен ми е пражило жпечатление, че когато таговете не са написани четливо става пулна каша.
Пробвай!
Дано съм помогнал
- staff
- Автомобил:
- Двигател:
колега, написах ID3 таговете на всичките песни и пак не ги подрежда по азбучен ред. за да ги подреди по азбучен ред, иска първо да извадя папката от усб-то и после да я върна и тогава го прави азбучен. но нали се сещаш че да речем една папка 1GB всеки път да я вадя и слагам на ново в флашката отнема меко казано доста време.
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, аз съм със същото "животно" и съм много довелен от него. Това с подреждането на песните обаче е неудобно. Аз разбрах как се просвирват песните от USB: по дата на създаване на файла(Data created/Modified). Когато си свалите песните на компютъра, подредите ги по азбучен ред и след това ги копирате на USB е нормално да ги копира по азбучен ред и датата на създаване на файла (на USB) да съвпадат с подреждането по азбучен ред.
Това е причината при staff след качването на USB да се просвирват по азбучен ред.
И според мен е неудобен този алгоритъм и леко ме дразни. Новите модели на SONY имат QuickBrowser и според мен си е доста удобно. Дано съм бил полезен.
RESPECT
Това е причината при staff след качването на USB да се просвирват по азбучен ред.
И според мен е неудобен този алгоритъм и леко ме дразни. Новите модели на SONY имат QuickBrowser и според мен си е доста удобно. Дано съм бил полезен.
RESPECT
- staff
- Автомобил:
- Двигател:
ами колега, да и аз вече разбрах че ги реди по дата на създаване, а не по азбучен ред. т.е. когато сложиш нова песен в някоя папка на усб-то тя отива най в края при прослушване. единствения начин да ти вървят по азбучен ред е да се преместват песните в нова папка в усб-то и така датата на всички става еднаква. ами което ми трябваше го разбрах. ако някой знае случайно как се прави така че да не ги чете по дата, може да сподели, ако ли не здраве да е 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”