Новата ми придобивка :) не е е VW:)

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 23 мар 2006 23:16

Exell написа:Честита да ти е и да си я гледаш , колкото си гледкаш и голфа :) . По-пронцип много ми харесват тия Астри...и аз исках такава , но то каква стана... но не съжелявам , а ти да почерпиш :lol:
брато прочерпката си е задължителна ,Значи по принцип историята е следната .Аз продадох голфа защото един познат ме офертира за един еклипс 95г 2.0 16 клапана ,само че колата дойде но е била със прегрят и лепен двигател и раздуваше и се отказах ,веднага се замислих за голф 2000/16 и бех намерил един и щех да го взема тия дни ,обаче си викам дай аз да взема да обиколя да вида каде кво се предлага,и като я видея тая красавица се влюбих забравих за всичко друго :roll:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 23 мар 2006 23:17

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 23 мар 2006 23:22

landwarrior написа:
Exell написа:Честита да ти е и да си я гледаш , колкото си гледкаш и голфа :) . По-пронцип много ми харесват тия Астри...и аз исках такава , но то каква стана... но не съжелявам , а ти да почерпиш :lol:
брато прочерпката си е задължителна ,Значи по принцип историята е следната .Аз продадох голфа защото един познат ме офертира за един еклипс 95г 2.0 16 клапана ,само че колата дойде но е била със прегрят и лепен двигател и раздуваше и се отказах ,веднага се замислих за голф 2000/16 и бех намерил един и щех да го взема тия дни ,обаче си викам дай аз да взема да обиколя да вида каде кво се предлага,и като я видея тая красавица се влюбих забравих за всичко друго :roll:

Ми бате защо па си продаде голфа :?: :( Поне да ми беше показал снимки с новата броня..... и пак с удоволствие да си я караш и успех в Опел форума :twisted:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Чет 23 мар 2006 23:23

Честито!!!! Тая Астра я гледах миналата седмица на Горубляне и очите ми останаха в нея!!! Бях с един приятел който си търсеше кола и му казах, че ако аз сега бях тръгнал да си купувам тая Астра щеше да е моя. Още веднъж честито, да я караш със здраве!!!! :kef:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 23 мар 2006 23:27

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 17:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Чет 23 мар 2006 23:34

Да ти е честита батка много безавариини километри колата е много хубава пък ти пожелавам в близко бъдеще да заприлича на тази :D
Изображение

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 23 мар 2006 23:35

лелеееееее, честитоооооо
майна като видях снимките и ми дойде веднага на ум песента... мечтатаа ми вземиии (това е съвсем сериозно :wink: )

браво ,браво, евала ,честито... нямам думи :D много безаварийни километри, малко кофти ,че не е 2.0 16-ка ама и тази е красавица, и да направиш още снимки - на светло :D

п.п. баси всички модератори в Тунинг.бг карат Астри или са карали Астри ГСИ-та, ако и аз си взема дали ще ме направат модератор :roll: :? хахахаха

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 23 мар 2006 23:36

PL-16v написа:Да ти е честита батка много безавариини километри колата е много хубава пък ти пожелавам в близко бъдеще да заприлича на тази :D
Изображение
братле верваш ли че цвета е този :shock

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 24 мар 2006 0:10

Изглежда яко пластмасово. Тоест, вместо вежди да кърпиш си взимаш свински опашки и немаш грижи ....

Иначе, честито. .... Безаварийно ....

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Пет 24 мар 2006 0:27

Честито :!:
И аз я гледах на Горубляне....добра си е 8)

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пет 24 мар 2006 10:32

Честита да ти е!! Само лека и безаварийна!! :drive
Мане ме кефи много, ако да не е VW. Аз си бях намерил една такава, с голям двг. и без тунинг и мислех да си я купувам, амаа.......... беше ми старичка.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 24 мар 2006 10:56

Добре де, ся, нали сме клуб на Volkswagen ... то излезе, че всеки си мечгаел за такава астра... Хубава е колата, ама на мен повече мми харесва голфче с 2.0 16в... Хайде сега да не вземете да си изпонакупувате всички разни астри и да опустее тоя форум :roll:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 24 мар 2006 11:18

VW_FEN написа:Добре де, ся, нали сме клуб на Volkswagen ... то излезе, че всеки си мечгаел за такава астра... Хубава е колата, ама на мен повече мми харесва голфче с 2.0 16в... Хайде сега да не вземете да си изпонакупувате всички разни астри и да опустее тоя форум :roll:

Пич, не трябва да робуваш на една марка, и да се превръщаш в "кон с капаци". Аз примерно съм фен на БМВ, но когато си купувах кола прецених, че в момента най-изгодно и най-рентабилно е да си купя VW 2 TD, въпреки че можех да си взема и Е30 325ix...
Утре като си купувам нова кола, може пък да си взема Мазда, Опел, БМВ или дори Киа... Но това няма да ми пречи да продължа да посещавам този форум, просто защото тук ми е приятно, и малко или много вече съм фен на марката :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 24 мар 2006 11:19

ACCELERATOR написа::
:kef:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 24 мар 2006 11:19

А иначе на landwarrior - честита придобивка, тези Астри наистина МНОГО вървят, и съм сигурен, че на лицето ти се изписва голяма усмивка, когато завъртиш ключа :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”