хи
имам един брой jetspark, който го свалих от 2-ката (карб 1.6) преди време щото правеше проблем нещо, сега искам да го сложа на 3-ката (1.8 абс). Предполагам обаче, че ще ми е нужно някво препрограмиране, та въпроса ми е къде, кой и колко ще струва това?
Намерих с търсачката този сайт:
http://www.autodiags.com/jetspark.html
на него обаче има само мейл, на който никой не отговаря ...
мрсии
jetspark - проверка и монтаж
- kvalev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
питане
Последно това чудо има ли го в газ магазините или не и от къде мога да го взема.
Благодаря
Благодаря
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Re: питане
kvalev написа:Последно това чудо има ли го в газ магазините или не и от къде мога да го взема.
Благодаря
По магазините го няма. Само този човек ги прави. Имаше и в стара загора(по близо ти е) някакви хора които правят аналогична джаджа(беше писано някъде по въпроса, но непомня къде

Другия ти вариянт е да си поръчаш от София по куриер(на горепосоченото ICQ).
- MrDeath
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няколко въпроса
Здравейте,
Отскоро съм собственик на Passat '93, 1.8 mi, двигател ABS.
Мисля да си монтирам газова уредба и за свестен газаджия няма да питам, щото има доста писано (и вече прочетено). Мисля си и за това чудо Jetspark и за него са ми въпросите:
1) Кога е добре да се постави? Заедно с монтажа на газ уредбата или същия ефект ще е за след това?
Щото нали двигателя трябва да е настроен за работа с бензин, а при монтирана газова, вече ще е завъртяна еди-коя-си плочка за преварване на запалването.
2) При завъртяна вече плочка, кой ще ми я коригира пак за оптимална работа с бензин? Това май е добре да си е фабрична настройка и затова ми е въпроса 1) и 2)
3) Можете ли да ми кажете някаква цена (в сила за следвастите 2-3 седмици) и къде да закарам каруцата, че да я обурудват с това (както и настроиките).
Извинявайте ако има забележки по поста ми, но ми е за първи път и приемам съвети и корекции
Благодаря предварително за съветите.
Отскоро съм собственик на Passat '93, 1.8 mi, двигател ABS.
Мисля да си монтирам газова уредба и за свестен газаджия няма да питам, щото има доста писано (и вече прочетено). Мисля си и за това чудо Jetspark и за него са ми въпросите:
1) Кога е добре да се постави? Заедно с монтажа на газ уредбата или същия ефект ще е за след това?
Щото нали двигателя трябва да е настроен за работа с бензин, а при монтирана газова, вече ще е завъртяна еди-коя-си плочка за преварване на запалването.
2) При завъртяна вече плочка, кой ще ми я коригира пак за оптимална работа с бензин? Това май е добре да си е фабрична настройка и затова ми е въпроса 1) и 2)
3) Можете ли да ми кажете някаква цена (в сила за следвастите 2-3 седмици) и къде да закарам каруцата, че да я обурудват с това (както и настроиките).
Извинявайте ако има забележки по поста ми, но ми е за първи път и приемам съвети и корекции

Благодаря предварително за съветите.
Върни се в “Автогазови уредби”