vaskoto1 написа:и аз проблем!
даже няколко!
2 основни всъщност:
1. заглавието ти е чудно информативно.
2. раздела е подбран много точно.
аз моите ей сега ще си ги реша-ти твоите ще си ги решиш с нова тема в правилния раздел-дизели.

vaskoto1 написа:и аз проблем!
даже няколко!
2 основни всъщност:
1. заглавието ти е чудно информативно.
2. раздела е подбран много точно.
аз моите ей сега ще си ги реша-ти твоите ще си ги решиш с нова тема в правилния раздел-дизели.
nikolay7575 написа:кора за багажника голф 3 изрязана за бабреци 50 лв
doaiena написа:Разликата м/у автоматичната скороста кутия и ръчната е като /18+/ мастурбация и секс!
aleky написа:колега имаш някаде маркуч имах проблема преди 2 дена !!
мотора доч ли е?
snupeca написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=26&t=151499Night_elf написа:30.06 - Аз илизах от Обиколна..
Rakarov написа:Понеже карам колелце и мнооого обичам да карам колелце та се питам има ли някой от тук, който кара сериозно ? Може да се организираме да караме заедно...
Rumen написа:надявам се ще ми простите за кирилицата, но просто няма как да се напише по друг начин...
Тhere I was on a july morning
Looking for love......
santo_trafficante написа:Dpop написа:Ako някой може да ми услужи с тръбичка/метална или пластмасова/ с външен диаметър около 22 мм. и дължина до към 6-7 см. моля да помогне. Протече ми радиаторчето за парното и искам да му шунтирам маркучите докато се прибера в София. Драснете ми на ЛС. Благодаря.
ОФФ
ТЦ ТЦ тръгнал си политик да ставаш а още дрънчиш по форума![]()
ако всички политици са като тебза това сме на това дередже
Varbona написа:Ние сме спортисти, а не пияници!
snupeca написа:Ти да не си ял хапчета за познаване...
Night_elf написа:...
bandido написа:Стажва вапрос за тожа че някои пат ми от4ита на таблото дадената температура които достига а някои пат не иска а и юначе пак ми се жклу4жат перки и ми охлайда но тожа не се знае до кога .Помагаите от какжо мойе да е и каде се намира някои ако знае или е имал такаж проблем.
MITKO_DVD написа:твоя човек е Lilo&Stich пиши му и той ше ти даде цени,той на неговия клозет си е наслагал на секъде та даже и на плафоните в колата![]()
![]()
![]()
peyu написа:п.п. да не съм и аз в офф-а.
Интересува ме мотора сток ли ще го оставиш? Или ще го изнасилиш и него?
Нямаш грижи!
И сега, като си във ваканция, да не вземеш само на компа да висиш!
Имаш задължителни книги по 'Български' да четеш!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта