падна ми акумулатора
падна ми акумулатора
вчера следобяд не можах да запаля,изведнъж ми беше паднал акумулатора.дадоха ми ток и запалих веднага.тая сутрин пак си запалих без проблеми.та питането ми е от какво може да падне изведнъж акумулатора?много старнно,щото тая сутрин нямаше проблеми.
- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Re: падна ми акумулатора
Фарове,лампа-купе,ламапа-багажник и т.н. 

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Кофти връзки също така каква таз кола
?
Взимаш един мултицет гасиш колата и мериш дали има консумация - като преди това изгасиш всичко - това включва - аларма, плафоните задължително, музика ако имаш и копчето на капака ако можеш го натисни (може да е окислило точно то м/у другото и цяла вечер да ти е светил плафона вътре).
Ако няма никъква консумация пробваш същия варянт на пусната аларма (пак трябва да изолираш копчето на предния капак и да си затворил всичко).

Взимаш един мултицет гасиш колата и мериш дали има консумация - като преди това изгасиш всичко - това включва - аларма, плафоните задължително, музика ако имаш и копчето на капака ако можеш го натисни (може да е окислило точно то м/у другото и цяла вечер да ти е светил плафона вътре).
Ако няма никъква консумация пробваш същия варянт на пусната аларма (пак трябва да изолираш копчето на предния капак и да си затворил всичко).
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
+ перка за охлаждане, CD/DVD.golf rlZZZ написа:Фарове,лампа-купе,ламапа-багажник и т.н.
При повторен случай трябва да се замери за утечки, а сега можеш да замериш с колко волта се зарежда акумулатора и дали не е хлабав ремъка на алтернатора.
Колега , същият проблем ме сполетя днес и мен
обаче го разреших много бързо
, ее олекна ми и без това лекото джобче
с 110 лв и сега съм с нов акумолатор
, някакъв MONBAT 55ah , така че не е изключено и твоя вече с времето просто да е "издал багажа" 

- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш на техническия университет-София,караш срещу главния вход,на края на улицата в дясно,веднага в ляво и след 15 метра ще видиш магазина в ляво.Имат некви немски,ама основно се занимават с Монбат с гаранция-1 год,зимал съм 5-6 пъти оттам за различни коли-печки,бенз,стари нови,абе всичко и съм супер доволен и цената ти е там някъде към 120(+-).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”