Случайно някой "байкър" да има тука ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Случайно някой "байкър" да има тука ?
Понеже карам колелце и мнооого обичам да карам колелце та се питам има ли някой от тук, който кара сериозно ? Може да се организираме да караме заедно...може да качваме клипчета с freeride,dh,street,dirt jump и т.н. Мисля че няма да пречи да имаме такава тема ? Само в наш плюс е... 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Случайно някой "байкър" да има тука ?
Rakarov написа:Понеже карам колелце и мнооого обичам да карам колелце та се питам има ли някой от тук, който кара сериозно ? Може да се организираме да караме заедно...може да качваме клипчета с freeride,dh,street,dirt jump и т.н. Мисля че няма да пречи да имаме такава тема ? Само в наш плюс е...
бях чувал че "кара/м" на сръбски означава

аз пък ся като подкарам жената , и за колела ще си мисля след тая тема

Последна промяна от group® на Сря 01 юли 2009 7:19, променено общо 1 път.
Причина: Ненужен спам! Ако искаш да правиш забележка - на ЛС!
Причина: Ненужен спам! Ако искаш да правиш забележка - на ЛС!
- Rakarov
- Контакти:
Хулигане сила си ти...
Батмилко аз имах друго в предвид...просто търся хора от клуба, които карат сериозно или поне преди са карали сериозно.Ще кача днес-утре клипчета да покажа за какво говоря...

Батмилко аз имах друго в предвид...просто търся хора от клуба, които карат сериозно или поне преди са карали сериозно.Ще кача днес-утре клипчета да покажа за какво говоря...
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Аз карах сериозно , сега нямам толкова време с малкото дете и покарвам само до работа и обратно . Крарам рамка Giant Terrago. Частите са сбирток , сам съм го сглабял 
Айде похвалих се, чао

Айде похвалих се, чао

и аз съм ex-mtb biker от доста време
нямам клипчета, некоя друга снимка само ... 2003 по ред причини слезнах от мекото и от тогава насам (все по-рядко) въртя един твърдак СКОТ YZ1 custom сглобка.

с едни приятели ще правим похотче през Петрохан по историческия път, ама трябва да си издръжлив, че ние бая добро темпо поддържаме 

- Rakarov
- Контакти:
Luper написа:с едни приятели ще правим похотче през Петрохан по историческия път, ама трябва да си издръжлив, че ние бая добро темпо поддържаме
С удоволствие колега ама аз не мога да дойда с вас по простата причина, че нямам скорости...

- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Аз карам по-сериозно. Ако има нещо такова свиркайте. Карам RAM AM '07
екстра е РАМ-а колега, ама говорим за изкачване по асфалт и то бая сериозно, доста зор ше видиш с тия гуми 

- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Хех
аз имах впредвид чести срещи за каране:) Относно карането през Петрохан няма да го бъде,защото тогава съм замислил нещо друго,иначе не ми пречи ходим с един колега 2-3 пъти годишно до Щъркелово гнездо да пием по бира и се връщаме 
Ако има срещи за каране съм на линия

Ако има срещи за каране съм на линия

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Едно време, га бех студентин, много велосипедирах. И по витошките пътеки се суркахме здраво, че и чак до Черни връх през платото се катерехме СО ВЕЛИСОПЕДО (педооо)... Ех, младооост...
Я дай повече информация за търкалцето.
Колко скорости и какви, грипшифт ли е смяната, защо не виждам декланшор на предните, какви накладки ползваш, ъпгрейдвал ли си вилицата (шок абсорбера) и т.н?
Май повече на стрийт ми мяза твоя...

Я дай повече информация за търкалцето.
Колко скорости и какви, грипшифт ли е смяната, защо не виждам декланшор на предните, какви накладки ползваш, ъпгрейдвал ли си вилицата (шок абсорбера) и т.н?
Май повече на стрийт ми мяза твоя...
- Rakarov
- Контакти:
Чист стрийт даже... няма скорости.Singlespeed главина,rock shox psylo 15см вход(маслен),спирачките са magura julie 185мм ротор,15 инча ram urbn,гумите са уникални(сцепление и градус на наклон) 2.5 дебели,truvativ компоненти и това е.Много прост механизъм, който го карам 4-5 година и само едни семеринги и накладки съм сменил.И най-важното==>13кг. тежи 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
А ти Ракалов къде караш из София?
Преди на паметника имаше много хора, и скийтъри и байкъри, ама сега заради това метро
Как пък не даде пари общината за един скейт парк някъде в центъра, даже да не е тип басейн, а с рампи и рейлове става.
Преди на паметника имаше много хора, и скийтъри и байкъри, ама сега заради това метро

Как пък не даде пари общината за един скейт парк някъде в центъра, даже да не е тип басейн, а с рампи и рейлове става.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”