Пътуване до Сандански
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Пътуване до Сандански
Налага ми се тази вечер(24.03) да пътувам.Имате ли впечатления от състоянието на пътя?Май ще мина през Владая!Предварително благодаря! 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Аз ще пътувам до Благоевград тази вечер, но ще мина през Белчин бани (Бистришко шосе - Бистрица - Железница - Ковачевци... Дупница - Блг). Пътя е по-кратък, отколкото ако минеш през Радомир и е три пъти по-малко натоварен. Опасните дупки са сравнително малко за сметка на малко повечето завой. Внимавай при влизане в Дупница за КАТ, Дупница <-> Благоевград е най-населеното място с тях.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-кофтия участък е Княжево-Владая-разклона за Драгичево (изключвайки околовръстното), ако не са запълнили кратерите,асфалта е мокър, а и часът който си упоменал 19,30 вече е тъмно просто трябва да караш не само много внимателно, но и да имаш страшно много късмет!
Но въпреки всичко минава се!
А обиколния маршрут през Перник и Радомир е до края на април.
Но въпреки всичко минава се!
А обиколния маршрут през Перник и Радомир е до края на април.
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:Абе последния път като пътувах натам преди около месец, пътят до Перник беше направо ужасен, въобще не ти препоръчвам да пътуваш по тъмно по него. По-добре мини през Бистрица/Железница, отколкото да оставиш някоя джанта по тоя път.
.. в събота 18.03.2006 минавах по маршрута .. през Бистрица е по добре .. пак има дупки .. ама са по нарядко

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:А след Благоевград надолу пътя е като на друга планета ... супер заведения покрай пътя ..... Кресненското Дефиле, Кресна, Струмяни, Сандански... пуууууВсе пак има на един завой и по мостовете неравности породени от тирове върху горещ асфалт ... но това е на две три места
Пътя може да се каже че е супер, но не забравяй, че е двупосочен.Аз въпреки че пътя е много хубав си карам с максималната разрешена 90км/ч.Виждал съм много лоши катастрофи в това дефиле. Избягвай да изпреварваш тирове в дефилето, само 15 км е.
Пази се и от паднали камъни.Ако отскочиш и до Петрич може да пием по биричка.