помощ градушка ме удари б5
- karnobatliev
- Автомобил:
- Двигател:
помощ градушка ме удари б5
здр колеги градушка ми учука пасата имало някаква машина с която изпьвали вдльбнатините някои знаели нещо успешно ли е или после пада китьт споделете кой как се е справял с подовен проблем
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: помощ градушка ме удари б5
нямам идея, искам обаче да ти кажа - съжалявам, мен от това ме е адски страх.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има вариант с вакуум
но не се дава гаранция за боята и струва около 3-5 лв на дупка
смисъл никакъв
но не се дава гаранция за боята и струва около 3-5 лв на дупка
смисъл никакъв
- karnobatliev
- Автомобил:
- Двигател:
то че ще се боядисва е едно на рька дали китьт няма да се напука
- Mamaligar
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN
Имаме такава машинка но не върши никаква работа.Ще трябва да се китва и да се пребоядисва
В Газком зад Деница и Била в младост имат някаква нова технология за изправяне на точно такива поражения. Подробности още не знам, но нищо не ти пречи да минеш и да питаш
Опс ти си от Свиленград - ми на някой друг колега ако му е от полза подобно инфо....
Опс ти си от Свиленград - ми на някой друг колега ако му е от полза подобно инфо....
- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,карнобатлиев,ако не можеш да отидеш ти,газкома е до нас,мога след работа да проверя дали работи технологията и колко струва и да ти пиша.p.s.Сорка за пасатора,градушката е мн шит работа.
- karnobatliev
- Автомобил:
- Двигател:
ако имаш вазможност питай колега и качи малко инфо искам да си направя паско вазможно най качествено защото мисля да не го продавам кефиме отвсякаде
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Градушка съм виждал да се изправя със заварка (едно странно чукче .. представлява една арматура със шапка и тръба на нея.. за да може като направи заварката за дупката и да дръпне тръбата нагоре и да се удари горе в шапчицата за да изправи дупката.. по-глупаво обяснение от това във форума не съм давал ама сори!)
От там ако е малко по-кадърен тенекеджията (виждал съм баща ми да го прави ама той за жалост не е частник) може да го направи почти без кит.. дано съм помогнал
От там ако е малко по-кадърен тенекеджията (виждал съм баща ми да го прави ама той за жалост не е частник) може да го направи почти без кит.. дано съм помогнал

- alleksander
- Автомобил:
- Двигател:
Карнобатлиев, имам познати, които работят с такъв инструмент... Наблюдавал съм как правят няколко коли, и то не само удряни от градушка, става много по-добре отколкото с изчукване.
Друго предимство е, че няма нужда да се демонтира тапицерията, защото се работи само и единствено отвън
ПП: Няма защо да се притесняваш че кита ще се напука, тъй като по този метод за изправяне използват в пъти по-малко кит, отколкото други разни тенекеджий.
Ако искаш пиши на ЛС, може да те заведа при тях, да говорите на място
Друго предимство е, че няма нужда да се демонтира тапицерията, защото се работи само и единствено отвън

ПП: Няма защо да се притесняваш че кита ще се напука, тъй като по този метод за изправяне използват в пъти по-малко кит, отколкото други разни тенекеджий.
Ако искаш пиши на ЛС, може да те заведа при тях, да говорите на място

Vizor написа:Градушка съм виждал да се изправя със заварка (едно странно чукче .. представлява една арматура със шапка и тръба на нея.. за да може като направи заварката за дупката и да дръпне тръбата нагоре и да се удари горе в шапчицата за да изправи дупката.. по-глупаво обяснение от това във форума не съм давал ама сори!)
май на това казваха обратен чук , но не съм сигурен.Бях гледал по дискавъри по wheeler dealers оня пича с такъв чук изправяще вдлъбнатини

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
kr1s0 написа:Vizor написа:Градушка съм виждал да се изправя със заварка (едно странно чукче .. представлява една арматура със шапка и тръба на нея.. за да може като направи заварката за дупката и да дръпне тръбата нагоре и да се удари горе в шапчицата за да изправи дупката.. по-глупаво обяснение от това във форума не съм давал ама сори!)
май на това казваха обратен чук , но не съм сигурен.Бях гледал по дискавъри по wheeler dealers оня пича с такъв чук изправяще вдлъбнатини![]()
Точно така, обратен чук му викат

- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,alleksander ,до колко големи вдлъбнатини изправят,че на мойта кочина е огуната вратата ама малко,а по стандартния начин е голяма разправия.Та въпроса ми е само дупки с размера на тия от градушка ли оправят или и по-големшки?
- alleksander
- Автомобил:
- Двигател:
Не, всякакви вдлъбнатини и "огънатини" удари и тн.
Пиши на ЛС ако искаш

Пиши на ЛС ако искаш
- karnobatliev
- Автомобил:
- Двигател:
днес видях как оправят едно ауди кита е мн тьнак имаше и един джип вече боядисан и той след град вьрши равота този метод на изтегляне ще чакам че имат още две коли за правене и аз карам моятя
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”