Бензин срещу газ
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Бензин срещу газ
1.8 ЕВ 112 коня механична инжекция и няма как да карам пак на бензин защотото сам махнал резервоара и помпите остана само да откача инжекцията отпреде ю;0
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
колега ти съвсем сия побългарил 

- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Колега,газт-а е суха и не смазва двигателя както бензина(вярно бензина не ни е кой знае какфо менте си е.. обаче разлика бежду бензина и газта говоря като работа на двигателя има..) При газта работата на двигателя е по шумен а на бензин работи по гладко и не бучи толкова както и да си говорим колата не е ли направена от завода на газ просто има огромна разлика между бензина! Всеки си има мнение за това но работата е че колата е направена на Бензин а не на ГАЗ! Това трябва да го разберем и да не се правим на инжинери, до колегата който е махнал бензиновата система.. както той се изрази не мисля че е постъпил много добре.. но той си знае колата си е негова просто дано не ти се налага да закъсаш за газ!
Била е суха едно време,сега се води авто-газ и се добавя графит за смазване на двигателя,пък е и 115октана,но бензина е по-калоричен като гориво

- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:

Бре хора ,вземете прочетете малко техническа литература(а не тоя каза,от там чух...... ),па тогава коментирайте .Не се излагайте.Срамота е.
- neron-besniq
- Автомобил:
- Двигател:
Моята пък върви доста добре на метан,почти не намирам разлика от бензина,но не смея да се похваля,че песимистите жив ще ме изядат,само дето ако искам да карам с над 150 трябва да обърна на бензин,защото италианците са ми сложили един клапан дето затваря метана на 5 000 оборота.... 

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
swissmad написа::063:![]()
Боже , колко заблудени има в тая тема.
![]()
![]()
![]()
Бре хора ,вземете прочетете малко техническа литература(а не тоя каза,от там чух...... ),па тогава коментирайте .Не се излагайте.Срамота е.
е па щом са го сложили това като главна тема съм склонен да вярвам ан него ако става въпрос за моя цитат
бтв до месец старитрам проект турбинарене на газ

- Student_pravo
- Автомобил:
- Двигател:
Лично при мен там където свършва силата на газта, започва тази на бензина. Иначе до към 3000 оборота и с газта дърпа много яко, обаче вече нагоре издъхва.
до към 3000 оборота и с газта дърпа много яко, обаче вече нагоре издъхва
Явно не ти достига газ за над 3000 оборота.
snickers_ написа:1.8 ЕВ 112 коня механична инжекция и няма как да карам пак на бензин защотото сам махнал резервоара и помпите остана само да откача инжекцията отпреде ю;0
1.8 112 коня на газ, да бие А3 2.0тди- 140 коня или шофъора на А3 е бил много слаб или ти фантазираш. Въобще нищо няма да казвам за 4ката гти, която доколкото знам е 1.8т 150 коня.
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи 4ката ми каза тоя моя приятел че е 150 коня казах че не ги бия а че до 100 120 сме заедно те след това ме разтрелват то е ясно 

snickers_ написа:значи 4ката ми каза тоя моя приятел че е 150 коня казах че не ги бия а че до 100 120 сме заедно те след това ме разтрелват то е ясно
до 100 120 сте заедно, смисал те са пред теб и още ги виждаш (след 130 вече не ги и виждаш)

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
смисъл сме заедно ако твоята кола е голф 4 150ка може да дойдеш да пробваме
snickers_ написа:смисъл сме заедно ако твоята кола е голф 4 150ка може да дойдеш да пробваме
Аз съм с Бора тди 131 коня. Да не излизаме извън темата за газта, с мерене на кой му е по-бърза колата. И двете коли за жалки, като ги сравним с някоя истинска бегачка 300+ коня. Няма ли да се научите че 112 коня на газ, това не е бърза кола, че се състезавате и сте толкова горди с постиженията си.
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е па аде каде са 140 коня каде са 131 дизел те са еднакви кажи речи
мене си ми е екстра колата то по барзо че се утепам вече с една 112 ка такава таман я пребоядисах и я занитих сас 120 се поднесох и си еба маиакта заради сприачките иначе тая предишната като сам трагвал от свтофара на практикера надолу кам обеля съм и дигал 180 и съм спирал
мене си ми е екстра колата то по барзо че се утепам вече с една 112 ка такава таман я пребоядисах и я занитих сас 120 се поднесох и си еба маиакта заради сприачките иначе тая предишната като сам трагвал от свтофара на практикера надолу кам обеля съм и дигал 180 и съм спирал
snickers_ написа:е па аде каде са 140 коня каде са 131 дизел те са еднакви кажи речи
Похвално, ти си страшен 180 в София, гордея се с теб.

Заради такива майстори, умират хора

Върни се в “Автогазови уредби”