Пасат за Вектра ?
- gizzard
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат за Вектра ?
Мисля да сменям Пасата - В4 1995г. всички екстри без кожа , комби , за Опел Вектра 1999г. АБСОЛЮТНО всички екстри 16"джанти климатроник, автопилот , подгряване ,абе всичко. На пасата мотора е 1.6 а на вектрата 2.0 16 136к.с. автоматик.
- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат за Вектра ?
Според мен е по-добре да си караш пасатчето,просто това е здрава и ефтина за подръжка кола без главоболия

мнението не ми е пристрастено от това че сме във vw форум,просто имам наблюдение и над една такава вектра..

мнението не ми е пристрастено от това че сме във vw форум,просто имам наблюдение и над една такава вектра..
Последна промяна от stanko_g на Чет 02 юли 2009 13:53, променено общо 1 път.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Апа според мен това направо си е бинго
от човек с бартер ли и доплащане от твоя страна ще има ли и колко 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Сменяй го, разбира се. 

- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Ако веждата е читава удряш в десятката,бащата има такава ама с по-малък мотор-евтинка за поддръжка и здрава,а с тоя двигател си е самолетче,а пък с автомата ше се родиш в града,ама нали знаеш-гледай я обстойно...и успех!
ако си бартеросаш пасата за хлопел, съм убеден, че твърде скоро ще приревеш във форума как си се минал
преди време имаше колега с точно такъв случай - и него го предупредих, но той не послуша....
успех
преди време имаше колега с точно такъв случай - и него го предупредих, но той не послуша....
успех
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Към колегите с отрицателни мнения:
С какво по-точно конкретният Пасат е по-добър избор от конкретната Вектра?
- MITKO_DVD
- Контакти:
ChimeyJimmey написа:Към колегите с отрицателни мнения:
Чакам и аз отговор,защото карах такава Вектра само че малкия мотор 1.8 и мога да кажа само добри отзиви за колата,,а 2-литровия мотор направо е ракета,подръката не е скъпа

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Конкретния пасат е по-добър от конкретната вектра с това,че пасата е доказано здрав автомобил
Имам познат който си взе такъв пасат за учебна кола,кола която всеки ден я кара различен и неопитен човек сядащ може би за пръв път пред волана и вече година и повече на колата и няма нищо,сменят се само консумативи,а за вектрата,да има возия и екстри,но трябва да си голям късметлия да случиш на добра такава
едит:имам наблудения над 2.0 16v екотек мотор 99-та година и мога да кажа за нея,че не е лоша,но развали ли се нещо свят ми се завива

едит:имам наблудения над 2.0 16v екотек мотор 99-та година и мога да кажа за нея,че не е лоша,но развали ли се нещо свят ми се завива
- MITKO_DVD
- Контакти:
stanko_g написа:Конкретния пасат е по-добър от конкретната вектра ..................
С тоз мотор 1.6 на комби

- stanko_g
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се колега не съм прочел че пасата е 1.6 мотор
но все пак си държа на мнението че един такъв пасат 1.8 абс-мотор с газова уредба няма равен
Аз бих сменил пасата за същия,само че с друг мотор

Аз бих сменил пасата за същия,само че с друг мотор
Айде стига глупости,придържайте се към темата и реалните данни--пасат 1.6 срещу вектра 2.0 136 к.с.
Вдигам две ръце и един крак за вектрата.Имам лично впечатление от ръчка с такъв двигател,а познат с такси автоматик на метан също с такава има над 200 000 километра без оплаквания/изклЮчвайки повишената цена на метана от година насам/.
Пасата с този двигател си е мъртвец и половина,вектрата стига да е читава горе долу, си заслужава бартера.Да не говорим че поддръжката е супер евтина поне за моите представи.
Вдигам две ръце и един крак за вектрата.Имам лично впечатление от ръчка с такъв двигател,а познат с такси автоматик на метан също с такава има над 200 000 километра без оплаквания/изклЮчвайки повишената цена на метана от година насам/.
Пасата с този двигател си е мъртвец и половина,вектрата стига да е читава горе долу, си заслужава бартера.Да не говорим че поддръжката е супер евтина поне за моите представи.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
От пасата имам преки впечатления, а във вектри съм се возил
Вектрата е много по тясна от пасата. Отпред, на пасажерското място като седна двата крака един до друг не мога да си ги сложа - от дясно ми пречи калника, от другата страна има някви други работи
Да не говорим ако се наложи някой по голям човек се наложи да седне на задната седалка, която е на 15см от пода
Иначе за опелите съм останал с впечатление че са здрави коли

Вектрата е много по тясна от пасата. Отпред, на пасажерското място като седна двата крака един до друг не мога да си ги сложа - от дясно ми пречи калника, от другата страна има някви други работи

Иначе за опелите съм останал с впечатление че са здрави коли

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Бартеросвай вектрата е доста добра колица и с 2.0 16в мотора е доста бързичка не е като ГСИ , но и идват доста добре кончетата един приятел има такава самолет е и е доста здрава ефтина подражка колко ефтина доло горе колкото на ФВ
. И се пак опел се водят здрави коли не му мисли много 

- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Само да добавя нещо към мнението си,подсети ме колегата по-горе,еко тека създава грижи-да съгласен съм,до толкова до колкото трябва да се чисти от време на време и малко намалява мощността на колата,но пък намаляваш ефекта на глобалното затопляне
Огледай Опелчето за ръжда отдолу че гният "малко" и менкай!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”