Eminence vs. Hertz
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Eminence vs. Hertz
значи имам проект които незнам смо какво място ще ми трябва. приблизително така и ако ми усана място за още 1 15-ска""
Имах в предвид знаеш ли му обема на багажника на БМВ-то?И мислил ли си колко обем ще ти трябва за кутиите на трите говорителя.Щото ми се струва,че този въпрос не си го дообмислил.
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
Да прав си не съм го обмислил още , НО ще доиде и тоя момент на ОБМИСЛЯНЕТО по сериозно
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
" batkoradko " dai si mnenieto za prostotiqta koqto sam izmislil

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
WucciaN написа:" batkoradko " dai si mnenieto za prostotiqta koqto sam izmislil![]()
Аз ти казах вече да слагаш две 15-ки.
radi_nrj написа:WucciaN написа:" batkoradko " dai si mnenieto za prostotiqta koqto sam izmislil![]()
Аз ти казах вече да слагаш две 15-ки.
Мдааа и аз това м го казах още на първата страница.С 3 говорителя в този багажник мисля че няма да се справи.
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
ако успея да вкарам 2х15 + 2х12 мн ше се радвам щото не ми се връзва как да вкарам 2х15 амо се саберат в предната част става ЕКСТРА 

WucciaN написа:ако успея да вкарам 2х15 + 2х12 мн ше се радвам щото не ми се връзва как да вкарам 2х15 амо се саберат в предната част става ЕКСТРА
хаха.Ти си луд.За толкова басове ти трябва друга кола.Сериозно ти говоря.Аз като сложих 2 дванайски в бившия ми голф трябваше да махна задните седалки за да вкарам всичко друго,защото бокса ми беше 180 литра май.Така като гледам и ти натам си тръгнал.
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
Не задните седалки няма да ги махам.ама прав си янма да имам място да вкарам всичко това :Д маи ще остана варианта със 2х15'' 

- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
Търси се проект за 2х15 във багажника на Е36 

Не те разбирам какво имаш в предвид.искаш да помогнем в избора на говорители ли?
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
не колега говорителите съм ги избрал. Идеята ми е как да са разположени басовете и т.н.т.
Ами купи си Херцовете.Те трябва да имат схема в кутиите за направата на бокс.Или хвани някой да ти направи двойна кутия,но трябва много хубаво да ти я изчисли.Абе в общи линии не е проста работа тъй че хвани някой,който с това се занимава.Да не стане после да имаш 2 хубави баса,които нищо не правят.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Задължително гледай да са с книжките, че няма инфо за тея говорители на сайта на "Електромедия". А както los_tigros вече каза в книжката има и примерни размери на кутии, фазоинвертори и т.н.
- WucciaN
- Автомобил:
- Двигател:
на мен идеятами е да я остава в Aval и те да си сглобяват сичко
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”