Пътят през Бяла

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Пътят през Бяла

Мнениеот kossel » Пет 03 юли 2009 8:54

На път за морето ще мина през Бяла, как е там пътя ? Чух че имало ремонти и отклонение?
Ще пътувам от Плевен и се чудя ..дали да мина през Бяла или Ловеч, Търново и нататък ? Някаквии съвете къде е по добър пътя за Варна ?

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Re: Пътят през Бяла

Мнениеот anger » Пет 03 юли 2009 11:07

Преди 2 дни минах по този път от Варна за Плевен. Бях пред същата дилема, но предпочетох да си спестя 80 - 100 км и то по натоварения път през Велико Търново. Пътя е много спокоен, почти няма движение по него, пътува се много приятно. Има само един ужасен участък от около 5 - 6 км някъде между селата след Попово в посока Варна. Има табели, че пътя е в ремонт, но явно са останали отпреди години. Минава се, дупките не са много дълбоки, но са много. В Бяла пътя се ремонтира, но асфалта е нов.
Никъде не видях полицаи, само на околовръстното на Плевен имаше на 2 - 3 места.
За пръв път минавам през участъка Бяла - Попово - Шумен и се бях приготвил за по - лош път, но се оказа доста добра алтернатива. Като се включиш в главния път Русе - Шумен трафика става доста сериозен - в посока Шумен имаше адско присъствие на ръмънски автомобили. Равносметката ми е Варна - Долни Дъбник, който не на 14 км от Плевен, общо 304 км, преминати точно за 4 часа.
А, да, забравих - около Бяла няма отклонение на пътя. Ремонта е в рамките на града.
:да:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 03 юли 2009 11:19

По-добре:Плевен-Бяла-Попово-Търговище и от там птя го знаеш за Варна :wink:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Пет 03 юли 2009 12:22

мерси, значи минавам през Бяла :beer

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 03 юли 2009 14:07

А най-добре Плевен - Русе - Варна. Може и да се заобикаля малко, но пък няма голямо натоварване, пътят е екстра. Винаги когато пътувам за Варна от София, минавам през Русе с преспиване /по обясними причини, аз съм от там/. Разликата в разстоянието е около 30 км, не повече, но натоварването е доста по-малко, както и инфарктните участъци. А за момента и камери няма :oops:
П.П: Грешка, има, виж темата по-долу.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пет 03 юли 2009 16:44

Също подкрепям че пътя през Бяла - Русе - Варна е един от най-спокойните и хубави пътища по които съм карал в последно време.
Няма да сбъркаш ако минеш оттам.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 05 юли 2009 0:01

ремонт-а който в момента се извършва е на пътя Бяла - Русе и ремонтните дейности са след мост-а. цялата отсечка е затворена,но за Варна не е проблем да се мине. Просто при полицаите които са на лукойл-а дето отбиват пътя към русе през обретеник им се казва че пътуваш за варна и те те пускат. От лукойл-а караш направо, след мост-а в дясно, през града само направо и излизаш на пътя за варна.

Върни се в “Пътеводител”