http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13239807
Въпросът ми е следния Може ли да се подменя, как и трудно ли е ,както и къде трябва да се внимава?? много благодаря

golf_III_2e написа:наи добре е да си намери6 друго жило или да го примери6 колко е дълго и да си купи6 ново кам 1лев е метара в БАГИРА само незнам дали 6те успее6 да го занити6 в краи6тата...аз моето го смених само 4е бе6е на задната ма6инка.. наи голям зор ми даде като го намотавах на пласмасовата ролка която е в ма6инката ина4и ни6то сложно няма само гледаи кое от каде вадиш
miroslavkonstantinov написа:Колега на мен ми е щчупена пласмасата свободния вход на третата и последната снимка там кадето влиза жилото с кожуха .
miroslavkonstantinov написа:Сега търся механизъм с изгоряло моторче за да взема пласмасата и зъбното колело защото жилото ми развали зъбното колело.А иначе дядото беше ми сменял жилото две години карах така и нямах проблеми. За стругар не става мислил съм го много.Няма как до го закрепя то е онази пласмаса одрязаната.
Gencho87 написа:Здравейте, жилото ми се беше накъдрило. Смених жилото, капсулирах крищата, но никой не спомена каква е тънкостта с позиционирането на частите по самото жило които движат конзолите на които е стъклото по релсата. Аз си измерих по старото жило на какви разстояние да бъдат от началото, едното беше 103,5см другото 110см. До тук добре сложих ги на същите разстояния всичко както си беше но въпреки това стъклото не върви добре и като се вдига някъде към средта за почва да се мъчи и не го вдигнах догоре.![]()
Та въпроса ми е как стоят нещата с навиването на жилото на ролката на моторчето: в какво положение трябва да бъде стъклото от къде трябва да се започне навиването, има ли определен брой навивки в даден край и ако има други подробности. Благодаря Ви предварително, моля Ви помагайте![]()
![]()
Защото се зарадвах като видях че се движи пък то после какво стана
ПП. Пробвах как вървят конзолите преди да поставя стъклото на релсите, вървяха си добре, но след като сложих джама стана мазалото
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], bread1978 и 59 госта