Oтносно водна помпа при голф 4
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: 1.9 TDI
Oтносно водна помпа при голф 4
Интересува ме дали е задължително да се сменя и водната помпа,при смяна на ремъците,или може това да се свърши и в един по-късен етап(става въпрос за голф 4,1.9 ТДИ.110 к.с.)МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Oтносно водна помпа при голф 4
Здравей приятею.По принцип ползваме търсачката,ама -прегледай тук дано извлечеш малко полезна информация http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=129867
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
milenito написа:Интересува ме дали е задължително да се сменя и водната помпа,при смяна на ремъците,или може това да се свърши и в един по-късен етап(става въпрос за голф 4,1.9 ТДИ.110 к.с.)МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
.. аз сменям заедно .. ресурса им е сходен .. някои чакат да текнат .. и тогава .. някой ремонтират и глави от "пестеливост" .. всеки сам решава ..
- niki_68
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не си я сменял и не знаеш кога е сменяна е желателно да я смениш защото тя е зацепена с ангренажния ремак и като се разбие вод.помпа и от там се бърка центровката и може да правиш глава клапани и така нататак 

-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: 1.9 TDI
Благодаря за съветите.Ще я сменя обезателно,и без това трябва и ремъка да сменям.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Най-добре с ремъка, защото за да смениш отделно водната помпа или трябва да дадеш толкова пари колко за ангр. ремък смяната му или съвсем малко по-малко
Върни се в “Дизелови агрегати”