Паднала задна броня на B3
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Паднала задна броня на B3
От както го имам Пасата, от едната страна задната броня е паднала леко. Виждал съм и други Пасати така, явно им е слабост там. Та какво е решението на проблема? И от какво се е получило това?
Re: Паднала задна броня на B3
Мисля , че е като при предната имаш 1 водачи отстрани на бронята и от 2те страни , на който се закача бронята.Ако можеш да я дръпнеш леко навън да зейне погледни и ще ме разбереш , че ако тръгна да ти обяснявам .. няма да ми е лесно

Ако ти е здраво всичко необходимо за захващането върху бронята и този водач би трябвало с дърпане назад и нанизване в канала да пасне и да не се вади.Ако ли не пред блока виждах на 1 как са я закрепили ... с коларски болт
, но този вариант няма да ти хареса сигурно 

Ако ти е здраво всичко необходимо за захващането върху бронята и този водач би трябвало с дърпане назад и нанизване в канала да пасне и да не се вади.Ако ли не пред блока виждах на 1 как са я закрепили ... с коларски болт

-
- Автомобил:
- Двигател:
Обикновено се чупят точно водачите, които са отстрани на калниците и за които се хваща бронята. Продават се в магазина.
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
моята е извадена от дясната страна , от водача. Отдолу отзад има един болт който държи бронята , трябва да се развие , да се издърпа бронята назад , да се наниже на водача отстрани и да се стегна болта отзад.
Мисля че така беше.
Мисля че така беше.
- stanimak
- Автомобил:
- Двигател:
въпросните водачи са хванати за калника с две пластмасови закопчалки /не знам дали е точната дума/.трябва да стигнеш до тях през багажника,натискаш закопчалката в средата с отверка и избутваш навън щифта,който държи крачетата на закопчалката отворени така те могат да се събарат и излязат от калника,повтаряш и с другата закопчалка и водача се сваля от калника,след това си го нагласяш върху бронята и по обратния ред закопчаваш водача за калника /щифтовете си извадил нацяло и ги вкарваш откъм багажника,за да заключиш закопчалките/.
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
stanimak написа:въпросните водачи са хванати за калника с две пластмасови закопчалки /не знам дали е точната дума/.трябва да стигнеш до тях през багажника,натискаш закопчалката в средата с отверка и избутваш навън щифта,който държи крачетата на закопчалката отворени така те могат да се събарат и излязат от калника,повтаряш и с другата закопчалка и водача се сваля от калника,след това си го нагласяш върху бронята и по обратния ред закопчаваш водача за калника /щифтовете си извадил нацяло и ги вкарваш откъм багажника,за да заключиш закопчалките/.
Точно.
Като ти писне да го правиш, щото на Б3 това му е слабо място, с бормашина пробиваш дупка в предната част на пластмасата и го хващаш с винт за калника. А зЗ да не дупчиш излишно ламарината на калника, гледай да нацелиш гумената тапичка - на два пръста от ръба на калника се намира. Само сложи по-голяма шайба отвътре.
- ligustrum
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така и ми казаха,че бил удрян и затова 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Който му се занимава ще си го направи как Ханс го е измислил. Водачите само са кекави и ги има самите щипки на бронята са от жилава пластмаса.
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
ligustrum написа:и аз така и ми казаха,че бил удрян и затова
Чак да е удрян... два пъти съм откачал бронята от леко подпиране в задната кола или висок бордюр. Просто така е направена, да понесе удара и да се откачи, без да предаде удара върху ламарините.