Значи на моята тройчица,която е AFT, '97-ма, на казанчето пише G12, т.е. червения.
Имам приятел,той е с тройчица '97, AFN и той е с червен.
Иначе и двете коли са с чугунени блокове и алуминиеви глави, т.е. както почти всеки мотор 1990-1998.Не знам защо производителят е решил да е с G12.
Това ми беше идеята.
Какъв антифриз за ABS ?!?
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какъв антифриз за ABS ?!?
To капака , който запушва отвора за "кипене" си е опоменато..(G11,G12)....от '03 имам голф ,а чак снощи го разбрах.. 

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
това къде го пише
не съм видял някаде
капачката беше едно от първите неща които смених, но на старата нямаше такива г11 г12
стария беше син, магазинера каза дават го син, исках по-доброто но човека ме разубеди а и нали се сещате че не можеха да се смесват
червения е по-специален 
колеги каде са сложени тия букви за антифриза, нямам такова аз. моля за снимка ако имате?
не съм видял някадекапачката беше едно от първите неща които смених, но на старата нямаше такива г11 г12
стария беше син, магазинера каза дават го син, исках по-доброто но човека ме разубеди а и нали се сещате че не можеха да се смесват
червения е по-специален колеги каде са сложени тия букви за антифриза, нямам такова аз. моля за снимка ако имате?
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Ами на Голф 3 надписа не е на капачката.Отдясно на казанчето би трябвало да има една черна пластмаса и на нея пише G11 или G12. На някои коли отдавна я няма...
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko555 написа:това къде го пишене съм видял някаде
капачката беше едно от първите неща които смених, но на старата нямаше такива г11 г12![]()
стария беше син, магазинера каза дават го син, исках по-доброто но човека ме разубеди а и нали се сещате че не можеха да се смесватчервения е по-специален
колеги каде са сложени тия букви за антифриза, нямам такова аз. моля за снимка ако имате?

Снимката е от друга тема(за което се извинявам на колегата собственик).
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
от дясно на казанчето имам планката за захващането на казанчето с двете шпилки с дойките отгоре която си е на бомбето на амортисьора и освен темпона на амортисьора друго там няма
нямам такава пласмаска, значи съм от втория тип г3
на тая първата шпилка и на вас ли са сханали масата от акумулатора?
нямам такава пласмаска, значи съм от втория тип г3

на тая първата шпилка и на вас ли са сханали масата от акумулатора?
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
колко е на литър червения антифриз каква марка препоръчвате и къде го има ......пс:по-качествен дори и скъп да е
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”