Лики Моли
-
- Автомобил: Audi A4 Avant AFN
- Двигател:
Re: ЛИКИ МОЛИ
Вече 4 хил.км. съм с Лики Моли 10W-40 МоS2, доста добре се държи като за масло от тази цена.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а само минерално ли доставяте там защото само такова видях и беше за около 60 лв тубатаL-M написа:
Гарантирано е, ние го доставяме там по договор.

за бриколаж да кажеш нещо колега?там също съм засичал лики моли и имат по-голям избор
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
От края на миналата година карам с 10 на 40 Лики Моли и забелязвам, че изчезна отвратителния бял конденз по капачката за доливане на масло.
В Бургас има едно магазинче на вносител - намира се на Мария Луиза в блока, където е магазина на Евро07 и магазина за акумулатори.
В Бургас има едно магазинче на вносител - намира се на Мария Луиза в блока, където е магазина на Евро07 и магазина за акумулатори.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jijibs написа:От края на миналата година карам с 10 на 40 Лики Моли и забелязвам, че изчезна отвратителния бял конденз по капачката за доливане на масло.

ще видя как са с цените там
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
parno написа:а само минерално ли доставяте там защото само такова видях и беше за около 60 лв тубатаL-M написа:
Гарантирано е, ние го доставяме там по договор.![]()
за бриколаж да кажеш нещо колега?там също съм засичал лики моли и имат по-голям избор
В Била само минералното с добавка, но няма начин цената да е 60лв. принципно там цената е около 54.00лв.
В Бриколаж също доставяма по договор, там взимат по-голяма гама, освен минералното има и полусинтетика и синтетика.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L-M написа:..
малко над 56 беше когато погледнах последно

а за този магазин който колегата е писал да кажеш нещо?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно няма как да е на вносител, единствените вносители сме ние. Може да е магазина на дистрибутора ни за гр.Бургас и областта. В момента не са ми под ръка точните данни на партньорите ни за Бургас. Утре ще пусна адреса им.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В гр. Бургас, наш клиент е "Митака - Христо Митаков" ЕТ адр. бул. "Мария Луиза" 69
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
взех 15/40 от билла с мос2
не знам дали защото елф-а си беше на време или наистина разлика усетих почти веднага след смяната
както и да е бях доволен от полусинтетиката им сега съм доволен и от минералното им, за сега...
след първите хиляда километра пак ще пиша
не знам дали защото елф-а си беше на време или наистина разлика усетих почти веднага след смяната

както и да е бях доволен от полусинтетиката им сега съм доволен и от минералното им, за сега...
след първите хиляда километра пак ще пиша
- murkata
- Автомобил:
- Двигател:
аз сам сас ESSO 10w/40 но следващата смяна ще е Лики Моли.
-
- Автомобил: Audi A4 Avant AFN
- Двигател:
LIQUI MOLY си е масло като масло, обаче с MoS2 нещата минават на друго ниво.
А най-доброто масло, което може да се купи вероятно е отново на Liqui Moly - 5W-50 MOLYGEN! Това масло съдържа молибден в друга форма, още по-добро при намаляване на фрикцията... но и доста по-скъпо от другите масла на пазара...
А най-доброто масло, което може да се купи вероятно е отново на Liqui Moly - 5W-50 MOLYGEN! Това масло съдържа молибден в друга форма, още по-добро при намаляване на фрикцията... но и доста по-скъпо от другите масла на пазара...
- Ixidor
- Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
- Двигател:
Само да попитам къде видяхте че МоS2 не било сертифицирано за VW. Нещо не намирам по сайта им.
- RaCeR_EmiNeM
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично съм супер недоволен от Лики Моли с добавката.Карах с 15W40 на еклипса около 8000км и от както го сложих колата започна да гори ужасно много масло,повдигачите потропваха.Онзи ден го смених с 10W40 Castrol Magnatec(оригинално от Германия) и колата не мога да я позная,двигателя заработи страхотно и като че ли сега колата стана с една идея по-пъргава.Това е просто мое мнение,карам и различна кола от VW,но аз лично никога повече няма да сложа на моя кола такова масло!
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Само аз ли карам с MEGUIN 10/40 полусинтетика 
Инъче маслото отговаря на VW стандарта 505.00 и на другия за помпа дюза,прави ми впечатление че не мърда от щеката колкото показва като го сипеш толкова си стои и не мърда,до сега за трета смяна не ми се е налагало да доливам.Това добре ли е или...

Инъче маслото отговаря на VW стандарта 505.00 и на другия за помпа дюза,прави ми впечатление че не мърда от щеката колкото показва като го сипеш толкова си стои и не мърда,до сега за трета смяна не ми се е налагало да доливам.Това добре ли е или...

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
покарах с минералното на лики моли
направих му малко километри, позагрях го няколко пъти
стои си гъстичко като загрее не го гори
общо взето съм доволен
на извънградско повече от 84 градуса не вдига,
с елф-а маслото все се въртеше около 100 градуса и след шофиране в загрято положение ставаше на вода
направих му малко километри, позагрях го няколко пъти
стои си гъстичко като загрее не го гори
общо взето съм доволен
на извънградско повече от 84 градуса не вдига,
с елф-а маслото все се въртеше около 100 градуса и след шофиране в загрято положение ставаше на вода

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”