Съвет за покупка на говорители
-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
Съвет за покупка на говорители
Става въпрос за голф 3 за предни говорители които по принцип са ми оригинални и си свирят прилично но ми се ще да сложа нещо по добро. Колонките ще бачкат с Sony CDX-GT620U. Ако някой има предложение ще му бъда мн благодарен
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Съвет за покупка на говорители
val4ana написа:Става въпрос за голф 3 за предни говорители които по принцип са ми оригинални и си свирят прилично но ми се ще да сложа нещо по добро. Колонките ще бачкат с Sony CDX-GT620U. Ако някой има предложение ще му бъда мн благодарен
За предна линия:
Вземи си Hertz ESK 165 http://www.aval-bg.com/catalog/display_ ... yle_id=289
и по-натам може да им сложиш и усилвател.
Ако не ти се дават толко пари си вземи Hertz DSK 165 http://www.aval-bg.com/catalog/display_ ... yle_id=248
-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
Тези вторите бях ги гледал но дали ще свирят по добре от оригиналните как мислите ?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
доста добре свирят, аз сложих такива само че отзад във вратите.
- profesor humel
- Автомобил:
- Двигател:
колега такав говорител вав вратата няма да свири добре смисал басса ще се губи щото няма пространство това за задната кора ще е екстра но за вратите нещо трилентово ще си отива наи добре
е колега ти какво искаш от вратите?!? да ти дранчът ламарините ....
както викаш "баса се губил" може да е от прекалено малък обем или във врата няма добра изолация или пък говорителя да не позволява насладата от ниски честоти! (а тази наслада ще ти излезне соленичка)
както викаш "баса се губил" може да е от прекалено малък обем или във врата няма добра изолация или пък говорителя да не позволява насладата от ниски честоти! (а тази наслада ще ти излезне соленичка)

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
за нормално слушане на музика са си перфектни, ако искаш бас - слагаш отзад кора+колони+усилвател+туба.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
handycam написа:за нормално слушане на музика са си перфектни, ако искаш бас - слагаш отзад кора+колони+усилвател+туба.
Само немога да разбера защо всички са пощурели да имат елипси и туба в багажника. Направете си една стабилна и качествена предна линия + суббас в багажника. Или другото което е напревете обеми за елипсите и ще свирят в пъти по добре от колкото да ви се веят отзаде на кората

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
mafiacartel написа:handycam написа:за нормално слушане на музика са си перфектни, ако искаш бас - слагаш отзад кора+колони+усилвател+туба.
Само немога да разбера защо всички са пощурели да имат елипси и туба в багажника. Направете си една стабилна и качествена предна линия + суббас в багажника. Или другото което е напревете обеми за елипсите и ще свирят в пъти по добре от колкото да ви се веят отзаде на кората

Аз съм точно така. Компонентна система за предна линия и два 12 инчови в 2х40 литра затворен обем със един хубав американец Rockford Fosgate Punch 55.2 и единственото, което бих добавил още е една компонентна система за задна линия. А това за обемите и елипсите е задължително иначе става "мазало".
ммм да понякога даже ако е добра предната линия задна може и да няма,но при наличие на суб! 

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
GTI-R написа:ммм да понякога даже ако е добра предната линия задна може и да няма,но при наличие на суб!
Какво като има наличие на суб

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”