Не кажи ми в цитата в който съм питал дали има филтър написано ли е BMM?
Не е нужно да ми цитираш цялата тема.

Мнения и препоръки за дизелов Touran
Re: Мнения и препоръки за Touran
Аз ли съм в грешка или Туран с код на мотора BMM, все още не е измислен
?

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честно казано не знам, аз за това и пуснах тема щото не знам и питам.
Ма блика на моменти остроумие, което не бих казал, че е полезно
Ма блика на моменти остроумие, което не бих казал, че е полезно
- ATD
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Аз ли съм в грешка или Туран с код на мотора BMM, все още не е измислен?
Да в грешка си защото гледаш Autodata , направи справка с ЕТКА и виж , че се вгражда от 12/05г.
По темата :добър семеен автомобил 1,9 е добър вариант ако си спокойна натура, ако си по спортен тип насочисе към нещо друго 2.0/140кс или по-новия вариант e Touran Cross.
Ето един цитат "Друг респектиращ агрегат, който се предлага в Cross Touran, както с шестстепенна механична, така и с шестстепенна автоматична трансмисия с два сухи съединителя DSG, е дизеловият с работен обем 1 968 cm3, мощност 170 к. с. и смазващ въртящ момент от 350 Нм в работен диапазон от 1750 до 2500 об./мин. Cross Тouran 2.0TDI DSG ускорява от 0 до 100 км/ч за 9,1 секунди. Максималната му скорост е 212 км/ч."
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Общо взето се търси кола за пътуване и икономично каране
. Тия мераци за бързи коли минаха, както на мен, така и на моя познат.
Дилемата е б5.5 131кс или тоуран, като и двата трябва да са минимум 2005та година.
Предполагам относно комфорта има разлика но не е фрапираща. Четох статията на аутобилд за тоурана 2004та година с заглавие "Моят дом беше сервиза"
.

Дилемата е б5.5 131кс или тоуран, като и двата трябва да са минимум 2005та година.
Предполагам относно комфорта има разлика но не е фрапираща. Четох статията на аутобилд за тоурана 2004та година с заглавие "Моят дом беше сервиза"

Реално погледнато пасат Б5.5 със 131к.с е по-изпитан във времето отколкото Туран. Все пак купуваш кола която е в самия край на производството си, коeте ще рече изчистени всички инжинерни грешки, съпоставен с кола която освен, че е в началото на производство, а и първи модел, но пък от друга страна Турана предоставя повече пространство, и може да се ползва данъчен кредит, а и го има с DSG, но пък се говори, че първите DSG-та създават проблеми.
Аз бих заложил на Пасат, ако няма да се ползва ДДС и ако няма да се товари много.
Аз бих заложил на Пасат, ако няма да се ползва ДДС и ако няма да се товари много.
Карам служебен 2 годишен туаран 2.0 ТДИ 140 коня, личният ми автомобил е Б5 ТДИ 116 коня. Туарана ми е една голяма тояга сравнено с б5(лично мнение). Карам и шкода супрБ ТДИ 131 кончета, мога да кажа че ми е леко по комфортна от б5.
Аз лично не бих си купил нито туаран, нито б6 (интериора не ми харесва хич). Един глас за Б5.5
Аз лично не бих си купил нито туаран, нито б6 (интериора не ми харесва хич). Един глас за Б5.5
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
е това да сравниш б6 с б5 по интериор и все едно да сравниш кон с магаре 

Re: Мнения и препоръки за дизелов Touran
Въпрос на вкус колега. Може и да съм извратен, аз и читави маратонки немога си намеря, има само "модерни" 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, май 105к.с. са му доста малко на тва купе(съдейки по моята която е 110к.с.). Да обаче, 70 на сто от обявите са с такива двигатели... което малко ме притеснява. Предполагам 2.0тди 140к.с. е по удачния вариант ?
AmW написа:Колеги, май 105к.с. са му доста малко на тва купе(съдейки по моята която е 110к.с.). Да обаче, 70 на сто от обявите са с такива двигатели... което малко ме притеснява. Предполагам 2.0тди 140к.с. е по удачния вариант ?
Ако се гледа само вървеж и ускорение да, ма иначе 1.9 ТДИ 105к.с го водят последният мохикан от АутоБилд. Пък и чипосан става палавник, 7 степенно DSG.... т'ва, он'ва