Вертикално отварящи се врати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Вертикално отварящисе врати
намен проблема ми е че нямам време да се мача да си ги првя сам, затова ако някой може да ми ги даде размерите няма да е зле (междо другото смятам да ги слагам на голф 1) 

-
- Автомобил:
- Двигател:
специално за тебе трябва да потърсиш има един колега от габрово с 1-чка която от скоро е с такива врати!обърни се към него той ако си ги е правил сам може да ти помогне.а за тези които искат размери размерите не са универсални и всички панти са различни и амортисиорите са различни нютони!а който се интерисува от амортисиори има се продават в чужди сайтове и цените са доста добри и то на тези малките с големите нютони! та който иска размери за неговата кола избира си панта от тези който са тук качени и сваля калника и започва да мери кое как да се разположи! но според мен наи добрия вариант е тази черната с единия мортисиор!макар че е доста по тънка от другите!Но пак казвам зависи от колата! за калибра тази панта се прави от 12мм желязо говоря само рамата и размерите са доста фрапиращи така че всеки да си прави сметката!имам тука снимки който ги няма в темата може да ги пратя на някой който иска!и да кажа на колегата който се е запътил да прави тези панти които са с лагера доста главоболия ще има с изработката спри се на някои по лесен вариант!
колега кажи ми регистрацията на момчето от габрово за да мога да го намеря 

- ceko_76
- Автомобил:
- Двигател:
вси4ко си правих сам ако някои има вапроси да пита ще обясня вси4ко което ви интересува
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Ъъъъъ... Има един-два въпроса...
P.S. Бурни овации за стореното, иначе!!!
- - Не си ли удряш коляното/колената или главата (или и двете/трите) при влизане-излизане?

- На последните снимки сякаш вратата се отваря конвенционално - това така ли е? Демек, може вертикално, може и хоризонтално?

P.S. Бурни овации за стореното, иначе!!!

- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Re: Вертикално отварящи се врати
Това какво е ? http://www.ceko76.snimka.bg/album.php?a ... d=13527046 И за какво служи ?
Нещо като да държи вратата да не падне ли ?
http://www.ceko76.snimka.bg/album.php?a ... d=13527089
Нещо като да държи вратата да не падне ли ?
http://www.ceko76.snimka.bg/album.php?a ... d=13527089
- ceko_76
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вертикално отварящи се врати
когато вратата е вдигната има достата4но място да влезеш или излезеш бес никакви проблеми колкото до хоризонталното отваряне то е само 45 см. в страни и после нагоре така 4е ако слу4аино нещо се п...бе пак можеш да си влезеш дори и без дая вдигаш