Колеги-мотористи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Re: колеги моторджии

Мнениеот mr_bush » Нед 05 юли 2009 14:16

Мойта помийка е такова Изображение

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Нед 05 юли 2009 14:48

batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.

Колега, темата е да покажем кой на какво се вози, ти обаче имаш явно някакъв комплекс и си решил да го споделиш с нас, но не е нужно.
И да не съм извън темата...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 05 юли 2009 17:48

Muncho написа:
Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.

И да.. в над 2/3 от произшествията виновният е слепока в четериколесното! Харесва ли ви или не - статистика! Обикновено когато мотористите са виновни, става въпрос за изпуснат завой нейде по междуградските пътища...

Глупости, ти все едно не караш кола и никой с мотор не е минавал покрай теб с 200, без пуснат фар, на 50 см. от колата, най-често при насрещно движение. Е, как можеш да реагираш в случая, това е все едно някой да ти удари шамар без да очакваш и след това ще гледаш опулен :shock . Ако мотористите не се пазят сами, няма кой, имайки предвид поведението им на пътя и не се дръжте като милиционери, които никога за нищо не са виновни. Аз също обичам да карам двуколесно, но вярвате или не, на светофар си стоя в колоната и гледам постоянно какво става около мен, за да няма после олеле.

Последна промяна от batetony67 на Нед 05 юли 2009 17:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Нед 05 юли 2009 17:52

CRX Racing написа:
batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.

Колега, темата е да покажем кой на какво се вози, ти обаче имаш явно някакъв комплекс и си решил да го споделиш с нас, но не е нужно.
И да не съм извън темата...
Изображение
Изображение

колека дай да не започваме темата за комплексите ..... вярно излезнахме извън темата, но май това върви ръка за ръка, защото на нас не ни трябва война :012:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 05 юли 2009 18:04

CRX Racing написа:

Вече съм на такава възраст, че съм избил всички възможни комплекси. Ако намекваш, че комплекса ми е, че не карам мотор, лъжеш се, карал съм, бил съм луда глава и от гледна точка на житейския опит подхванах темата по този начин. А комплексари са тези, на които татко им се е бръкнал и им е купил возило, независимо какво, а аз не съм от тези, независимо от това, че имам бизнес, който ми позволява да се возя на нещо много по-скъпо от Голф 2, но си го карам с кеф.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Нед 05 юли 2009 20:55

batetony67 написа:
CRX Racing написа:

Вече съм на такава възраст, че съм избил всички възможни комплекси. Ако намекваш, че комплекса ми е, че не карам мотор, лъжеш се, карал съм, бил съм луда глава и от гледна точка на житейския опит подхванах темата по този начин. А комплексари са тези, на които татко им се е бръкнал и им е купил возило, независимо какво, а аз не съм от тези, независимо от това, че имам бизнес, който ми позволява да се возя на нещо много по-скъпо от Голф 2, но си го карам с кеф.

Не ми се спори, но начина по който говориш за мотористите и ги слагаш под общ знаменатал, така се говори и за нас "Голфаджиите"...дано си ме разбрал...

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 07 юли 2009 15:52

.. яко оффф ... :048: темата отвсякъде .. хайде спрете се

по първоначалния замисъл:
Априлия Леонардо 150 '03 - нямам снимка под ръка
Ямаха ФЗ 6н '06 - тука с маймунките ми
IMG_53411.jpg

дебна обаче нещо по турист .. че ямахата не е най добрия мотор за по дълъг път ..
П.С. .. Matematiks ти нали го беше продал БИГ 1-на

Потребителски аватар
liuboo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liuboo » Вто 07 юли 2009 16:18

Аз карам HONDA TRANSALP 600 и я съчетавам с другата ми слабост - риболова. :) :) :) .Относно поста на колегата,не трябва да се слагат всички мотористи че и мотори под общ знаменател.!!!

Последна промяна от liuboo на Сря 08 юли 2009 19:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Вто 07 юли 2009 16:21

:да: :)
ето още една на моя
Прикачени файлове
100_0515.JPG

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 07 юли 2009 17:05

rado_mit написа:П.С. .. Matematiks ти нали го беше продал БИГ 1-на

Значи Биг Уана го продадох да във Силистра на един пич летец,но го продадох защото се отвори възможност да си взема този от Англия по времето когато паунда беше 2 лева,и го взех,на 8000 мили дойде,супер е машинката

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 17 авг 2009 23:29

Изображение

Потребителски аватар
ilkomuhata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilkomuhata » Вто 18 авг 2009 6:55

Ето това е на детето :wink: аз все още нямам :(

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 18 авг 2009 12:19

ето едно 50 кубиково тайванче за село
Прикачени файлове
Motor.jpg

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 18 авг 2009 13:15

и аз смених скутера от 1 страница
пак с скутер

Потребителски аватар
Nesh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nesh » Сря 19 авг 2009 22:30

Карал съм много мотори , но все пак е свързано с работата ми :)

В момента най-голямо удоволствие изпитвам от това Piaggio X9 500 EVO

Изображение

и тази Aprilia Atlantic 500

Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”