Колеги-мотористи
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
Re: колеги моторджии
Мойта помийка е такова 

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
Колега, темата е да покажем кой на какво се вози, ти обаче имаш явно някакъв комплекс и си решил да го споделиш с нас, но не е нужно.
И да не съм извън темата...
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Muncho написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
И да.. в над 2/3 от произшествията виновният е слепока в четериколесното! Харесва ли ви или не - статистика! Обикновено когато мотористите са виновни, става въпрос за изпуснат завой нейде по междуградските пътища...
Глупости, ти все едно не караш кола и никой с мотор не е минавал покрай теб с 200, без пуснат фар, на 50 см. от колата, най-често при насрещно движение. Е, как можеш да реагираш в случая, това е все едно някой да ти удари шамар без да очакваш и след това ще гледаш опулен

Последна промяна от batetony67 на Нед 05 юли 2009 17:55, променено общо 1 път.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
CRX Racing написа:batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
Колега, темата е да покажем кой на какво се вози, ти обаче имаш явно някакъв комплекс и си решил да го споделиш с нас, но не е нужно.
И да не съм извън темата...
колека дай да не започваме темата за комплексите ..... вярно излезнахме извън темата, но май това върви ръка за ръка, защото на нас не ни трябва война

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
CRX Racing написа:batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
Вече съм на такава възраст, че съм избил всички възможни комплекси. Ако намекваш, че комплекса ми е, че не карам мотор, лъжеш се, карал съм, бил съм луда глава и от гледна точка на житейския опит подхванах темата по този начин. А комплексари са тези, на които татко им се е бръкнал и им е купил возило, независимо какво, а аз не съм от тези, независимо от това, че имам бизнес, който ми позволява да се возя на нещо много по-скъпо от Голф 2, но си го карам с кеф.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:CRX Racing написа:batetony67 написа:Тук е мястото да се похвалите, че никой не изпреварва от дясната страна на движението, никой не превишава драстично скоростта и винаги четириколесните превозни средства са виновни за произшествията с двуколесни. А каската/шлема/ е отдавна забравена отживелица.
Вече съм на такава възраст, че съм избил всички възможни комплекси. Ако намекваш, че комплекса ми е, че не карам мотор, лъжеш се, карал съм, бил съм луда глава и от гледна точка на житейския опит подхванах темата по този начин. А комплексари са тези, на които татко им се е бръкнал и им е купил возило, независимо какво, а аз не съм от тези, независимо от това, че имам бизнес, който ми позволява да се возя на нещо много по-скъпо от Голф 2, но си го карам с кеф.
Не ми се спори, но начина по който говориш за мотористите и ги слагаш под общ знаменатал, така се говори и за нас "Голфаджиите"...дано си ме разбрал...
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. яко оффф ...
темата отвсякъде .. хайде спрете се
по първоначалния замисъл:
Априлия Леонардо 150 '03 - нямам снимка под ръка
Ямаха ФЗ 6н '06 - тука с маймунките ми
дебна обаче нещо по турист .. че ямахата не е най добрия мотор за по дълъг път ..
П.С. .. Matematiks ти нали го беше продал БИГ 1-на

по първоначалния замисъл:
Априлия Леонардо 150 '03 - нямам снимка под ръка
Ямаха ФЗ 6н '06 - тука с маймунките ми
дебна обаче нещо по турист .. че ямахата не е най добрия мотор за по дълъг път ..
П.С. .. Matematiks ти нали го беше продал БИГ 1-на
- liuboo
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам HONDA TRANSALP 600 и я съчетавам с другата ми слабост - риболова.
.Относно поста на колегата,не трябва да се слагат всички мотористи че и мотори под общ знаменател.!!!

Последна промяна от liuboo на Сря 08 юли 2009 19:01, променено общо 2 пъти.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:

ето още една на моя
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
rado_mit написа:П.С. .. Matematiks ти нали го беше продал БИГ 1-на
Значи Биг Уана го продадох да във Силистра на един пич летец,но го продадох защото се отвори възможност да си взема този от Англия по времето когато паунда беше 2 лева,и го взех,на 8000 мили дойде,супер е машинката
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
Ето това е на детето
аз все още нямам 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти: