radi_nrj написа:SANDO 1 написа:Като стана въпрос за джанти...защо на първите снимки джантите ти са с 5 болта а на другите с 4? Или просто това са примерни снимки от друг голф
GT с 5 болта много труднои на първите снимки колата е с 4 ама капачките на тези джанти ги правят да изглежда, че са с 5.
stefan4o написа:На мен лично само джантите не ми допадат. Петолъчките не ме кефят никак, но то е въпрос на вкус, разбира се. Пък и не виждам смисъл от боядисани в черно джанти, освен ако няма дефект, който да се скрие с боята... Иначе като цяло много ми харесва колата и че не си й пипал стоковия вид
aleky написа:... приемам предложения какак цвят са си направа апаратите !!!
doc_j написа:aleky написа:... приемам предложения какак цвят са си направа апаратите !!!
Такъв, какъвто на теб най-много ти допада. Тая кола ти ли ще я караш или някой друг, че той да ти казва какъв цвят да е.
В последно време нещо като че ли започна да липсва индивидуалност в проектите.
martineli написа:на мен ли ми се струва или разтоянието между гумите и ръбовете на калниците е много голямо![]()
ако ме разбираш
aleky написа:martineli написа:на мен ли ми се струва или разтоянието между гумите и ръбовете на калниците е много голямо![]()
ако ме разбираш
в кав смисал !!! начи колата все оште няма окачване !!!
Golf_Diesel_ написа:С стига да приглътнеш мисълта че ще си изподереш пода, гърнетата и ножа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта