Неработещ уред за отчитане на температурата пасат В3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Неработещ уред за отчитане на температурата пасат В3

Мнениеот znainainai » Вто 07 юли 2009 21:38

Колеги дайте някой акъл че вече се изчерпахме със един приятел. Няма такава кола пасат В3 е автомобила на колега от форума днес вече направо ни разби. След смяна на стабилизатор гарантирано работещ взех го от резервното табло на голфа ми което си бачкаше до последно)проработи и почна да отчита. ДА ама НЕ до момента колегата е сменил над 5 датчика и всиките заработват веднъж и толкова. Та за последният случай взехме оригинален датчик втора употреба за пробата че ако пак изгори да не са 30лв бадева а по малко. Всико тръгна работи отчита идилия направо. Решихме да направим една разходка до панорамата на Русе и като пристигнахме колегата вика "Абе нещо гръмна" отвараме капака и виждаме това;
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Дайте някакви идеи че вече се изчерпахме айде до сега да речем стабилизатора е пържел датчиците а това чудо как да си го обясним.

Потребителски аватар
mchudomirov
Автомобил:
Двигател:

Re: Неработещ уред за отчитане на температурата пасат В3

Мнениеот mchudomirov » Сря 08 юли 2009 7:37

Инсталацията ... самите кабели.. и те са си показали къде им е проблема. огледайте там където са заминали кабелите дали са почернели където са скъсани.. или окислени.

Между другото.. сигурни ли сте че това което е изгърмяло е температурния датчик.. знам че на вашия двигател са 2-3 датчика там отпред. би трябвало да е този синия темературата.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: Неработещ уред за отчитане на температурата пасат В3

Мнениеот znainainai » Сря 08 юли 2009 7:53

Човек черният е за стрелката синият за компа и т.н. Много добре знам какво гръмна но въпросът е защо гръмна? Вчера вечерта говорих със Ваското1 и ми даде няколко съвета които ще пробвам днес но въпреки това ми се иска още някое мнение. Иначе евала на Васко изслуша ме човека каза какво да огледам и това в 8ч вечерта когато нормалните хора си пият пиенето аз го занимавах със глупости. Мерси много за отделеното внимание колега :bowdown :bowdown :bowdown
А иначе инсталацията е tragedia italiana някой яко се е правил на майстор та и там бая работа има но това е друга тема.

Върни се в “Passat”