От коя бензиностанция зареждате нафта?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
само от лукойл
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
само от туби
иначе преди от ОМВ но сега използвам бензиностанциите само да броя километрите демек на всеки километър бензиностанция

иначе преди от ОМВ но сега използвам бензиностанциите само да броя километрите демек на всеки километър бензиностанция

- hobsy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз зареждам на Лукойл но в последно време сипвам от туби шелска нафта,не усещам никаква разлика между двете а и не зареждам на други места. 
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
От година и половина зареждам на ОМВ-Габрово,до сега никкви проблеми с тяхната нафта 
- gterziev
- Автомобил:
- Двигател:
Само от OMV в разстояние на повече от 4 години.
Никакви проблеми.
Лятото Sprint Diesel.
Зимата Alpine Diesel.
Никакви проблеми.
Лятото Sprint Diesel.
Зимата Alpine Diesel.
- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега пробвам РомПетрол...
Ако се очаровам,ще пиша...
Ако се очаровам,ще пиша...
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
tbs_niki написа:купувам от 4 камиона и знам от каде зареждатangelov написа:tbs_niki написа:само на 4ерно, защото цената е 1.10/1.20
е не те ли е страх че може да си съсипеш двигателя с такава нафта, аз заредих такава нафта и минах по малко километри и ми излезе разход 8 извънградски,а иначе ми е 6-6,5 от ОМВ-то.
И аз се присъединявам към вас докато има на 1.00,1.20 другъде не стъпвам,но със сигурност я вземат от ромпетрол.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Преди бях на Лукойл,а сега съм твърди на ОМВ.Зимата алпин дизел,лятото премиум.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Сега Лукойл, зимата ОМВ.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
2г. никакви проблеми с ОМВ,а и най ми харесва как върви със Спринт дизела им 
- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
danii написа:Само на черно и 4год. и 85000км. няма грижи.
Аз така правих основен ремонт на една двойка...
На 4 / 5 тата година
Трябв да си много сигурен,какво е горивото!
Цяла лекция мога да ти изнеса за БГ горивата
-
salama
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги.Бабата(ТЪЩАТА
) работи в- Luk oil бургаската рафинерия.Ставало е въпрос за горивата в различните бензиностанций в страната-по неини думи горивото от рафинерията излиза с еднакви параметри и показатели за всички цистерн зареждащи бензиностанций без значение на коя петролна компания носят лого,било то=SHELL / OMV / PETROL и тн...но по пътя на логиката трябвало на бензиностанцийте на LUK OIL горивото да бъде най добро щото си е техен продукт.Но накртако всички зареждат от едно и също място а горивото трябва да бъде еднакво-там възниква въпроса защо намираме разлики:отговорете си сами=навсякаде гледат да ни катурнат:аз лично гледам да зареждам от OMV знам от приятел работещ там че слагат доста добри добавки за гориво и тн...не че не зареждам и от LUK OIL,ама не мога да кажа че намирам драстична промяна в поведението на автомобила.В момента живея в италия и ако искате ми вярваите че колата ми къди повече и е по спъната с местната нафта,когато си идвам до БГ. и заредя OMV колата осезаемо я чуствам по добре.Поздрави на всички.
) работи в- Luk oil бургаската рафинерия.Ставало е въпрос за горивата в различните бензиностанций в страната-по неини думи горивото от рафинерията излиза с еднакви параметри и показатели за всички цистерн зареждащи бензиностанций без значение на коя петролна компания носят лого,било то=SHELL / OMV / PETROL и тн...но по пътя на логиката трябвало на бензиностанцийте на LUK OIL горивото да бъде най добро щото си е техен продукт.Но накртако всички зареждат от едно и също място а горивото трябва да бъде еднакво-там възниква въпроса защо намираме разлики:отговорете си сами=навсякаде гледат да ни катурнат:аз лично гледам да зареждам от OMV знам от приятел работещ там че слагат доста добри добавки за гориво и тн...не че не зареждам и от LUK OIL,ама не мога да кажа че намирам драстична промяна в поведението на автомобила.В момента живея в италия и ако искате ми вярваите че колата ми къди повече и е по спъната с местната нафта,когато си идвам до БГ. и заредя OMV колата осезаемо я чуствам по добре.Поздрави на всички.Върни се в “Дизелови агрегати”