Писта за Формула 1 в България
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Подписваме за Формула 1 в България в петък
Луд фен съм на тоя спорт и новината наистина е добра, въпреки това няма как да няма песимизъм в хората относно пистата.Москва също има договор за старт от Ф1 ама още няма старт, защо ли!? Китайците не са сигурни с домакинство след години и въпреки това ако наистина се случи да има такова състезание гарантирам че три дни на пистата ще стоя и ако ще да ми фанат ушите мазоли за тапи нема си помислим. 

hooligans написа:аз ще ти отговоря ...
докато има хора като тебе![]()
защото ние от средната класа не можем да си позволим това удоволствие...
а ако беше ти инвеститора , друго щеше да пееш ...
един от големите проблеми на булгара, щом аз нямам , как може той да има...
независимо как ги е печелил тези пари , той ги има и иска да построй нещо което ще прослави България и то много!
Пич,ти май си на принципа ´´има две мнения--моето и всички останали´´,а???
Изглежда малко си живял все още в наща татковина,че вярваш в добрите феи и чичковци.
Какъв съм аз,че ми се репчиш с думите ´´такива като тебе´´--познаваш ли ме??Ето аз се засягам и искам модератор да постъпи с теб както трябва,нали уж имало правила тук,ето нападнат съм в обща тема където изказвам лично мнение.
Каква средна класа ми говориш в БГ,кога я е имало и кои са прослойките от нея,че този момент го пропускам.
Ами като не зависи кой как си печели парите дайте да узаконим продажбата на дрога в БГ,търговията с човешки органи и цели деца,нелегалния износ на оръжие,да позволим на Владо Кузов да построи верига от частни детски градини..................
Разберете че тая писта никой няма да я построи за вас ей така.Просто на Бърни му трябва нова сцена където да поиздои още малко пари като за последно,а наще булгари /това ли е модерната дума вече/ са приели при всякакви условия,защото при такъв мегаскъп проект парите които могат да се откраднат,присвоят и узаконят са мегамного.И още веднъж подчертавам че никъде не съм казал че съм против такива неща.Напротив,но хората които стоят зад това,факта че всичко става в края на мандата на сегашното правителство и то доста прибързано,факта че не съм чул някой политик да обяви официално такова нещо,защото ще е най-голямото правено от години не може да се пропуснат тея неща.Спирам да пиша по тая тема,защото някои хора,които със сигурност не са ми най-малкото на годините се опитват да ми държат тон и се самозабравят,че има хора и с друго мнение.Казах вече,ще поживеем ще видим.
P.S. спокойно,с хулигана сме се разбрали за по една биричка,пък дано някой ден имам повод да опровергая собственото си мнение.
Последна промяна от jordanpar на Пет 10 юли 2009 9:55, променено общо 1 път.
jordanpar
Мога за пореден път да се съглася с написаното от теб и с удоволствие да те подкрепя !
Розовите очила са хубаво нещо - правят живота да излгежда лек и приятен,
Но ако се живее в реалноста, и фактите се разглеждат не само в конкретния контекст шанса тя да се промени към по-добро е в пъти по-голям !!!

Мога за пореден път да се съглася с написаното от теб и с удоволствие да те подкрепя !
Розовите очила са хубаво нещо - правят живота да излгежда лек и приятен,
Но ако се живее в реалноста, и фактите се разглеждат не само в конкретния контекст шанса тя да се промени към по-добро е в пъти по-голям !!!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Ще се радвам ако се осъществи този проект!
Стискам палци!
Стискам палци!
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
oSViRePql написа:
Супер!! Дано стане реалност![]()
Също така и от 2012г ще бъдем домакини и на Moto Gp.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
къде по цариградско ли ? щото незнам да има писта в момента, а тая тема граничи с мечтите и фантазиите 

Ludia написа:къде по цариградско ли ? щото незнам да има писта в момента, а тая тема граничи с мечтите и фантазиите
Не, на Дунев

Ще се строи тепърва.
Някъде около Варна или около Бургас.
Мечти или фантазии...ще разберем.
Не, на Дунев
Ще се строи тепърва.
Именно. Много по незабелжимо е да откраднеш 10 от 100млн от колкото от 20млн.
За това пише и Jordanpar.
Къде къде е по-евтино да се построи нова писта от ниво "ПРОЕКТ", от колкото да се завърши една недовършена такава.
големи разбирачи, големи анализатори, ама май малко под вола теле
за вас само едно нещо ще ви кажа - Как ще живеем, ако не гоним измамата?
за вас само едно нещо ще ви кажа - Как ще живеем, ако не гоним измамата?

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Ей това е - ако няма конспирация, няма живот, не е интересно.
Само едно ми е много интересно - как някой частник ще позволи да му крадат парите. При това в такива размери. И ако в действителност говорим за пране на пари, този дето ги пере, дали така лесно ще даде да му гепят пари? Логиката липсва.
Както и да е - дано наистина, независимо по каква причина, да имаме възможност да се гордеем с това, че България е домакин на старт от Ф1 и МотоГП.
dobrin написа:Ей това е - ако няма конспирация, няма живот, не е интересно.
колега, не си прокарвай професионалните лозунги

На всички е ясно,че Б.Николов е най-големия перач на Румбата и на парите дадени му от червените.Тук нестава въпрос за кражба на пари,а за легално обръщане на милиони левове на определен кръг хора от които няма да бъде потърсена отговорност за средствата изразходени по проекта щото е за "доброто и за развитието на БГ"Факт е обаче,че ще изпитам голямо удоволствие от това да видя такава писта в България,вместо да виждам как постоянно се строят по най-красивите места в страната ни перачници.Това ще е едно от най-хубавите неща правено в България от най-големите измамници......
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://topsport.ibox.bg/news/id_887542276
Вече виждам и заглавията в родната преса-"Митъо Очите острига гола глава Никол Шерцингер в дискотека във Варна,отказала да му пее","Алонсо метна око на Николета Лозанова,Жоро Главата подпали джипа му","Бътън бит от плевенски цигани","Братя Диневи искат наем от Бърни Екълстоун за камионите на Ф1
katcko написа:На всички е ясно,че Б.Николов е най-големия перач на Румбата и на парите дадени му от червените.Тук нестава въпрос за кражба на пари,а за легално обръщане на милиони левове на определен кръг хора от които няма да бъде потърсена отговорност за средствата изразходени по проекта щото е за "доброто и за развитието на БГ"
за съжаление и аз така ги виждам нещата ... няма случайни неща или добри намерения при тия хора ... работата е малко "искаш не искаш една бира ще пиеш". Аз честно предпочитам да бяха свързали магистралите па ще им плащам таксата за тях. Както и да е, щом така са решили дано поне има съзтезания дори и само за 2-3 седмици в годината, щото поне района около пистата да изкара некой лев.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Сега всичко е в ръцете на Екълстоун", заяви президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ) Богдан Николов. През седмицата той каза, че днес трябва да бъде "подписан договорът за Формула 1".
"Не, нашата цел днес не беше да подписваме договори, обясни Петков. - Сега постигнахме най-големите успехи за България и сме по-близо до Формула 1 от всякога".
И са кво?Бихме тъпана,пихме блага ракия ма булката
не излезе честна нещо
"Не, нашата цел днес не беше да подписваме договори, обясни Петков. - Сега постигнахме най-големите успехи за България и сме по-близо до Формула 1 от всякога".
И са кво?Бихме тъпана,пихме блага ракия ма булката
не излезе честна нещо

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”